LASTİK İŞ

TEMAD'DAN 23 NİSAN KUTLAMA ETKİNLİĞİ DAVETİ

14.04.2020 - 11:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD'DAN 23 NİSAN KUTLAMA ETKİNLİĞİ DAVETİ

TEMAD Göük Şubesi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda bu tüm dünyada yaşanan koronavirüs nedeni ile kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı için farklı bir kutlamaya hazırlanıyor. TEMAD'dan yapılan duyuruda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, TBMM'nin açılmasının ve Türk halkının egemenliğinin ilan edilişinin 100. Yıl dönümü kapsamında, pandemi nedeniyle ilan edilen “Evde Kal” çağrısına uyarak, 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı, saat 21:00’de tüm meslektaşlarımızı (aileleriyle birlikte) balkonlarda bayraklarıyla İstiklal Marşı’nı söyleyerek 100. yıl coşkusunu yaşamaya ve kutlamaya davet ediyoruz. Etkinlik aşağıdaki dernekler tarafından düzenlenmiştir. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Türkiye Emekli Subaylar Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği    

TEMAD Göük Şubesi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda bu tüm dünyada yaşanan koronavirüs nedeni ile kutlanamayacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı için farklı bir kutlamaya hazırlanıyor.

TEMAD'dan yapılan duyuruda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, TBMM'nin açılmasının ve Türk halkının egemenliğinin ilan edilişinin 100. Yıl dönümü kapsamında, pandemi nedeniyle ilan edilen “Evde Kal” çağrısına uyarak, 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı, saat 21:00’de tüm meslektaşlarımızı (aileleriyle birlikte) balkonlarda bayraklarıyla İstiklal Marşı’nı söyleyerek 100. yıl coşkusunu yaşamaya ve kutlamaya davet ediyoruz.

Etkinlik aşağıdaki dernekler tarafından düzenlenmiştir.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği,
Türkiye Emekli Subaylar Derneği,
Türkiye Muharip Gaziler Derneği
Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.