TEMAD’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

Asayiş 25.03.2018 - 15:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi kongresini tamamlayan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı ziyaret ederek tebrik ettiler.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı ziyaret etti. ASTSUBAYLARIM BİZİM İÇİN DEĞERLİ TEMAD’ı en iyi şekilde ağırlayan Ceyhan nazik ziyaret için teşekkür etti. Ceyhan “Astsubaylar ordumuz içinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin bel kemiğidir. CSizlerde bu ülkeye büyük hizmetler vermiş insanlarsınız. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, her türlü sorun ve sıkıntınızda yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi. TÜM SİYASİ PARTİLERE EŞİTİZ Başkan Tülü “Biz TEMAD olarak çok geniş bir kesime hitap ediyoruz. Yönetimimizde ve üyelerimiz içerisinde her siyasi yapıdan kişi var. Bundan dolayı da kesinlikle siyasette taraf olmayan ama herkesle sıcak ilişkiler kuran, diyalog halinde olan bir kurumuz. Kongreniz hayırlı olsun. Yeni döneminizde başarılar diliyoruz” dedi. Karşılıklı sohbetin yapıldığı ziyarette Başkan  Tülü ve yönetimi Ceyhan’a TEMAD kahve fincanı hediye etti.
TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi kongresini tamamlayan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı ziyaret ederek tebrik ettiler.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı ziyaret etti.
ASTSUBAYLARIM BİZİM İÇİN DEĞERLİ
TEMAD’ı en iyi şekilde ağırlayan Ceyhan nazik ziyaret için teşekkür etti. Ceyhan “Astsubaylar ordumuz içinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin bel kemiğidir. CSizlerde bu ülkeye büyük hizmetler vermiş insanlarsınız. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, her türlü sorun ve sıkıntınızda yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.
TÜM SİYASİ PARTİLERE EŞİTİZ
Başkan Tülü “Biz TEMAD olarak çok geniş bir kesime hitap ediyoruz. Yönetimimizde ve üyelerimiz içerisinde her siyasi yapıdan kişi var. Bundan dolayı da kesinlikle siyasette taraf olmayan ama herkesle sıcak ilişkiler kuran, diyalog halinde olan bir kurumuz. Kongreniz hayırlı olsun. Yeni döneminizde başarılar diliyoruz” dedi. Karşılıklı sohbetin yapıldığı ziyarette Başkan  Tülü ve yönetimi Ceyhan’a TEMAD kahve fincanı hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.