TEMAD’DAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

19.09.2015 - 11:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEMAD’DAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

İlçemizin en köklü Derneklerinden biri olan Türkiye Emekli astsubaylar Derneği yine kimsesiz çocukları unutmadı.

İlçemizin en köklü Derneklerinden biri olan Türkiye Emekli astsubaylar Derneği yine kimsesiz çocukları bayram öncesi lunaparka götürdü. TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Çocuk evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklara yönelik etkinliklerine devam ediyor. Gölcük ve İzmit bölgesinde ki Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezin de kalan 70 çocuğu Kocaeli Fuarındaki lunaparka götürdü. Bayram öncesi doyasıya eğlenen çocuklar TEMAD’a teşekkür etti.   Başkan Tülü “Gölcük ve İzmit bölgesinde ki Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklarımızla birlikte olmak bize mutluluk veriyor. Dernek üyelerimizin sponsorluğu ile çocuklarımıza bayram öncesi böyle bir hediye verme istedik” dedi.  
İlçemizin en köklü Derneklerinden biri olan Türkiye Emekli astsubaylar Derneği yine kimsesiz çocukları unutmadı.

İlçemizin en köklü Derneklerinden biri olan Türkiye Emekli astsubaylar Derneği yine kimsesiz çocukları bayram öncesi lunaparka götürdü.

TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Çocuk evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklara yönelik etkinliklerine devam ediyor. Gölcük ve İzmit bölgesinde ki Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezin de kalan 70 çocuğu Kocaeli Fuarındaki lunaparka götürdü. Bayram öncesi doyasıya eğlenen çocuklar TEMAD’a teşekkür etti.

 

Başkan Tülü “Gölcük ve İzmit bölgesinde ki Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklarımızla birlikte olmak bize mutluluk veriyor. Dernek üyelerimizin sponsorluğu ile çocuklarımıza bayram öncesi böyle bir hediye verme istedik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.