LASTİK İŞ

TEMAD'DAN ELLİBEŞ'E ZİYARET

Gündem 10.07.2019 - 14:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD'DAN ELLİBEŞ'E ZİYARET

Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetim Kurulu üyeleri AK parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti.

Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü  ve yönetim Kurulu üyeleri Erdoğan Köseoğlu, Ömer Kısrure, Hakan Ak ve Hüseyin Dizdar, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Ellibeş’e hayırlı olsun ziyareti yaptılar. Başkan Tülü ve yönetimi Ellibeş’e başarılar diledi. Başkan ellibeş “TEMAD, gerçekten Gölcük’ün mihenk taşlarından biri durumunda ve dernekçilik bakımından çok güzel şeylere imza atıyor. Bu bakımdan sizleri tebrik ediyorum. İlçemizin menfaatleri doğrultusunda çalışıyorsunuz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.
Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetim Kurulu üyeleri AK parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti.

Türkiye Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü  ve yönetim Kurulu üyeleri Erdoğan Köseoğlu, Ömer Kısrure, Hakan Ak ve Hüseyin Dizdar, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Ellibeş’e hayırlı olsun ziyareti yaptılar. Başkan Tülü ve yönetimi Ellibeş’e başarılar diledi.

Başkan ellibeş “TEMAD, gerçekten Gölcük’ün mihenk taşlarından biri durumunda ve dernekçilik bakımından çok güzel şeylere imza atıyor. Bu bakımdan sizleri tebrik ediyorum. İlçemizin menfaatleri doğrultusunda çalışıyorsunuz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.