LASTİK İŞ
ismail

TEMAD’DAN KAYMAKAMA ZİYARET

Gündem 16.05.2019 - 18:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD’DAN KAYMAKAMA ZİYARET

TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi görevine geçtiğimiz hafta başlayan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Dizdar, Muammer Üstüner, İlhan Bayram, Hakan Ak, Ömer Kısrure ve Erdoğan Köseoğlu, Kaymakam Mustafa Irmak’ı ziyaret etti. Başkan Tülü “öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Yeni görev yerini hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.TEMAD olarak. İlçemize verilen her hizmet için bizler daima destekçisiyiz” dedi. Kaymakam Irmak; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Gerçekten Gölcük şirin ve güzel bir ilçemizdir. Siz değerli sivil toplum kuruluşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize en güzel hizmetleri vermeye gayret edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları her zaman önemsediğim bir kuruluştur. Amacına hizmet veren tüm sivil topluk kuruluşlarımız ilçemize büyük faydası olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu 
TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi görevine geçtiğimiz hafta başlayan Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

TEMAD Başkanı Bekir Tülü, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Dizdar, Muammer Üstüner, İlhan Bayram, Hakan Ak, Ömer Kısrure ve Erdoğan Köseoğlu, Kaymakam Mustafa Irmak’ı ziyaret etti.
Başkan Tülü “öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Yeni görev yerini hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.TEMAD olarak. İlçemize verilen her hizmet için bizler daima destekçisiyiz” dedi.

Kaymakam Irmak; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Gerçekten Gölcük şirin ve güzel bir ilçemizdir. Siz değerli sivil toplum kuruluşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize en güzel hizmetleri vermeye gayret edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları her zaman önemsediğim bir kuruluştur. Amacına hizmet veren tüm sivil topluk kuruluşlarımız ilçemize büyük faydası olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.