TEMAD'DAN SAĞLIK KONFERANSI

Gölcük 15.01.2019 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD'DAN SAĞLIK KONFERANSI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü 17 ocak Perşembe günü düzenlenecek olan konferans hakkında bilgi verdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi 17 Ocak 2019 Perşembe günü dernek lokalinde Üroloji konusunda konferans düzenleyecek. "Tüm üyelerimizi bekliyoruz" Konferans hakkında bilgi veren TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü; “Geçtiğimiz yıllarda derneğimizde sağlık konulu konferanslar yapılmıştı. Üyelerimiz de bu konferanslara büyük bir ilgi gösteriyor. Bunlardan bir yenisini de 17 Ocak tarihinde gerçekleştirmek amacındayız. Bu tarihte üroloji konusunda bir konferans olacak. Konferans, dernek lokalinde gerçekleştirilecek. Saat 14.00’da başlayacak konferansımıza tüm üyelerimizi bekliyoruz. Sağlık konulu konferanslara dernek üyelerimizin büyük ilgisi oluyor. Bu konferanslara devam ederek güzel sonuçlar elde etmeyi de diliyoruz” dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü 17 ocak Perşembe günü düzenlenecek olan konferans hakkında bilgi verdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi 17 Ocak 2019 Perşembe günü dernek lokalinde Üroloji konusunda konferans düzenleyecek.

"Tüm üyelerimizi bekliyoruz"

Konferans hakkında bilgi veren TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü; “Geçtiğimiz yıllarda derneğimizde sağlık konulu konferanslar yapılmıştı. Üyelerimiz de bu konferanslara büyük bir ilgi gösteriyor. Bunlardan bir yenisini de 17 Ocak tarihinde gerçekleştirmek amacındayız. Bu tarihte üroloji konusunda bir konferans olacak. Konferans, dernek lokalinde gerçekleştirilecek. Saat 14.00’da başlayacak konferansımıza tüm üyelerimizi bekliyoruz. Sağlık konulu konferanslara dernek üyelerimizin büyük ilgisi oluyor. Bu konferanslara devam ederek güzel sonuçlar elde etmeyi de diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.