TEMAD'DAN ŞEHİT YAKINLARINA KAMPANYA

02.08.2016 - 10:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEMAD'DAN ŞEHİT YAKINLARINA KAMPANYA

15 Temmuz Şehitlerinin ailelerine yardım kampanyası Türkiye genelinde başlatıldı. Gölcük TEMAD Şubeside üyeleri arasında yardım kampanyasına destek vermeye başladı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve yaralı vatandaşlara destek olunması amacıyla "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" başlatılmıştı. Kişilerin bireysel olarak yapacağı yardım kampanyasına İlçemizde bulunan en büyük derneklerden biri olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)'dan destek geldi. TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, kendi üyelerine çağrı yaparak " Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüttüğü kampanya, yardımda bulunmak isteyen üyelerimiz ve vatandaşlar, şubemize veya banka hesaplarımıza; açıklama yazarak yardımda bulunabilirler" dedi..
15 Temmuz Şehitlerinin ailelerine yardım kampanyası Türkiye genelinde başlatıldı. Gölcük TEMAD Şubeside üyeleri arasında yardım kampanyasına destek vermeye başladı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla, FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine ve yaralı vatandaşlara destek olunması amacıyla "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası" başlatılmıştı. Kişilerin bireysel olarak yapacağı yardım kampanyasına İlçemizde bulunan en büyük derneklerden biri olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)'dan destek geldi.

TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, kendi üyelerine çağrı yaparak " Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yürüttüğü kampanya, yardımda bulunmak isteyen üyelerimiz ve vatandaşlar, şubemize veya banka hesaplarımıza; açıklama yazarak yardımda bulunabilirler" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.