LASTİK İŞ

TEMAD'DAN SERİ ZİYARET

Gündem 17.11.2020 - 15:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TEMAD'DAN SERİ ZİYARET

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır’ı ve DEVA partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel’i ziyaret etti.

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’ı ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel’i ziyaret etti. BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimine teşekkür etti. Başkan Sezer "Gölcük’te derneklere her zaman değer verdiklerini belirterek, tüm derneklere ve TEMAD Gölcük Şubesi’ne çalışmalarında başarılar" diledi. KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü’de Başkan Sezer’e teşekkür etti. Covid-19 sürecinde gerekli önlemleri aldıklarını belirten Başkan Tülü, "etkinliklerine ve çalışmalarına bu süreçte ara verdik. Normalleşmenin ardından kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. ÖNEMLİ DÖNEMDEN GEÇİYORUZ TEMAD Gölcük Şubesi MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır’ı makamında ziyaret etti. Başkan Tülü ve Yönetimi MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’a çalışmalarında başarılar diledi. Tülü  "Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Dernek olarak her zaman bütün siyasi partilere eşit uzaklıkta durduk. Bundan sonra da çizgimizi devam ettireceğiz. Bugün MHP İlçe Başkanı Sayın Bilal Çakır beyefendiyi ziyaret ettik. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi. PANDEMİ HEPİMİZİ OLUMSUZ ETKİLEDİ Ziyaret için teşekkürlerini belirten MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, "Sizin de belirttiğiniz gibi ülkece zor bir süreçten geçiyoruz. Covid-19 süreci ne yazık ki hepimizi olumsuz etkiledi. Sosyal hayattan uzak kalmamıza neden oldu. Bizler bu hastalığın kendimizi korumak zorundayız. Ülke olarak ta birlik ve beraberliğimizi asla kaybetmemeliyiz. Umarım bu zorlu süreci bir olarak atlatacağız’" diye konuştu. TEMAD İLİMİZİN GÖZDESİ DEVA Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sedat Yücel; “TEMAD Kocaeli ilimizin gözdesi olan bir kuruluşumuzdur. Bende depremden sonra bu kuruluşumuzda başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Yani burada tüm arkadaşlarımız ayrı bir görev yapmışlardır. Gölcük 170 bin bir nüfusa sahiptir. Gölcük ilçemizde yaklaşık 40 bin astsubay var. Buda ilçemizin nüfusunun dörtte birine tekamül ediyor. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Bilal Çakır’ı ve DEVA partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel’i ziyaret etti.

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’ı ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Sedat Yücel’i ziyaret etti.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimine teşekkür etti. Başkan Sezer "Gölcük’te derneklere her zaman değer verdiklerini belirterek, tüm derneklere ve TEMAD Gölcük Şubesi’ne çalışmalarında başarılar" diledi.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ
TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü’de Başkan Sezer’e teşekkür etti. Covid-19 sürecinde gerekli önlemleri aldıklarını belirten Başkan Tülü, "etkinliklerine ve çalışmalarına bu süreçte ara verdik. Normalleşmenin ardından kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

ÖNEMLİ DÖNEMDEN GEÇİYORUZ
TEMAD Gölcük Şubesi MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır’ı makamında ziyaret etti. Başkan Tülü ve Yönetimi MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’a çalışmalarında başarılar diledi. Tülü  "Ülkece zor bir dönemden geçiyoruz. Dernek olarak her zaman bütün siyasi partilere eşit uzaklıkta durduk. Bundan sonra da çizgimizi devam ettireceğiz. Bugün MHP İlçe Başkanı Sayın Bilal Çakır beyefendiyi ziyaret ettik. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

PANDEMİ HEPİMİZİ OLUMSUZ ETKİLEDİ
Ziyaret için teşekkürlerini belirten MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, "Sizin de belirttiğiniz gibi ülkece zor bir süreçten geçiyoruz. Covid-19 süreci ne yazık ki hepimizi olumsuz etkiledi. Sosyal hayattan uzak kalmamıza neden oldu. Bizler bu hastalığın kendimizi korumak zorundayız. Ülke olarak ta birlik ve beraberliğimizi asla kaybetmemeliyiz. Umarım bu zorlu süreci bir olarak atlatacağız’" diye konuştu.

TEMAD İLİMİZİN GÖZDESİ
DEVA Partisi Gölcük ilçe Başkanı Sedat Yücel; “TEMAD Kocaeli ilimizin gözdesi olan bir kuruluşumuzdur. Bende depremden sonra bu kuruluşumuzda başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Yani burada tüm arkadaşlarımız ayrı bir görev yapmışlardır. Gölcük 170 bin bir nüfusa sahiptir. Gölcük ilçemizde yaklaşık 40 bin astsubay var. Buda ilçemizin nüfusunun dörtte birine tekamül ediyor. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.