LASTİK İŞ

TEMAD EDİRNE’DE TOPLANDI

Gündem 18.09.2019 - 17:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD EDİRNE’DE TOPLANDI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Edirne’de gerçekleştirilen TEMAD Marmara Bölge Toplantısı’na katılım sağladı. Başkan Tülü, “Toplantıda derneğimiz ve meslektaşlarımız adına önemli kararlar alındı” dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,  Edirne’de gerçekleştirilen TEMAD Marmara Bölge Toplantısı’na katılım gösterdiklerini dile getirdi. Başkan Tülü, konu hakkında yaptığı açıklamada “Derneğimiz bünyesinde, Edirne’de gerçekleştirilen Marmara Bölge Toplantısı’na TEMAD Gölcük Şubesi adına benimle birlikte, derneğimiz yönetim kurulu üyesi Erdoğan Köseoğlu da TEMAD Yüksek Denetleme Kurulu Üyesi olarak katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda derneğimiz ve meslektaşlarımız adına önemli kararlar alındı” dedi.  ‘GENEL MERKEZİMİZ TARAFINDAN ADIMLAR ATILACAK’ Sözlerine devam eden Başkan Tülü, “Toplantımızda ilk olarak 17 Ekim’de yapılacak olan Dünya Astsubaylar Günü kutlamaları adına yapılacak çalışmaları kesinleştirdik. 17 Ekim’de, yoğun katılımla Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ederek bu programımızı gerçekleştireceğiz. Bunun dışında, meslektaşlarımızın özlük haklarını alabilmesi adına, bir süredir derneğimiz genel merkezi nezdinde çalışmalar yapılmaktaydı. Bu çalışmaların Cumhurbaşkanlığı nezdinde yapılması adına genel merkezimiz tarafından adımlar atılacak” dedi. GAYRETLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR Başkan Tülü, açıklamasının sonunda ise “Yine derneğimiz genel merkezi bünyesinde, bazı değişiklikleri yapabilmek adına tüzük kurultayımızı yapma kararı aldık. Söz konusu kurultayımızı da ilerleyen bir tarihte gerçekleştireceğiz. Yapılan toplantıda son olarak, Aralık ayında her şubenin katılımı ile temsilciler kurulu toplantısını düzenleme kararını aldık. Bu toplantımızın yerini de yine ilerleyen dönemde genel merkezimiz aktaracak. Çeşitli dönemlerde yapmış olduğumuz bu toplantılarla birlikte hem derneğimiz hem de meslektaşlarımız adına gayretli bir şekilde çalışmalar yapılıyor” dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, Edirne’de gerçekleştirilen TEMAD Marmara Bölge Toplantısı’na katılım sağladı. Başkan Tülü, “Toplantıda derneğimiz ve meslektaşlarımız adına önemli kararlar alındı” dedi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,  Edirne’de gerçekleştirilen TEMAD Marmara Bölge Toplantısı’na katılım gösterdiklerini dile getirdi. Başkan Tülü, konu hakkında yaptığı açıklamada “Derneğimiz bünyesinde, Edirne’de gerçekleştirilen Marmara Bölge Toplantısı’na TEMAD Gölcük Şubesi adına benimle birlikte, derneğimiz yönetim kurulu üyesi Erdoğan Köseoğlu da TEMAD Yüksek Denetleme Kurulu Üyesi olarak katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda derneğimiz ve meslektaşlarımız adına önemli kararlar alındı” dedi.

 ‘GENEL MERKEZİMİZ TARAFINDAN ADIMLAR ATILACAK’
Sözlerine devam eden Başkan Tülü, “Toplantımızda ilk olarak 17 Ekim’de yapılacak olan Dünya Astsubaylar Günü kutlamaları adına yapılacak çalışmaları kesinleştirdik. 17 Ekim’de, yoğun katılımla Atatürk’ü Anıtkabir’de ziyaret ederek bu programımızı gerçekleştireceğiz. Bunun dışında, meslektaşlarımızın özlük haklarını alabilmesi adına, bir süredir derneğimiz genel merkezi nezdinde çalışmalar yapılmaktaydı. Bu çalışmaların Cumhurbaşkanlığı nezdinde yapılması adına genel merkezimiz tarafından adımlar atılacak” dedi.

GAYRETLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Başkan Tülü, açıklamasının sonunda ise “Yine derneğimiz genel merkezi bünyesinde, bazı değişiklikleri yapabilmek adına tüzük kurultayımızı yapma kararı aldık. Söz konusu kurultayımızı da ilerleyen bir tarihte gerçekleştireceğiz. Yapılan toplantıda son olarak, Aralık ayında her şubenin katılımı ile temsilciler kurulu toplantısını düzenleme kararını aldık. Bu toplantımızın yerini de yine ilerleyen dönemde genel merkezimiz aktaracak. Çeşitli dönemlerde yapmış olduğumuz bu toplantılarla birlikte hem derneğimiz hem de meslektaşlarımız adına gayretli bir şekilde çalışmalar yapılıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.