TEMAD ERKEN BAYRAMLAŞTI

Gündem 24.06.2017 - 14:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD ERKEN BAYRAMLAŞTI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük şubesi dernek lokalinde geleneksel bayramlaşma programını yaptı.

TEMAD Gölcük Şubesi üyeleri dernek lokalinde buluşarak bir birleri ile bayramlaştılar. Bayramlaşma Programına TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, Yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.   TEMAD Bakşkanı Bekir Tülü “Her bayram öncesinde dernek lokalimizde toplanarak bayramlaşıyoruz. Bu yılda bayram arifesinde bayramlaşmamızı yaptık. Bayramlaşmamıza katılan derken üyelerimize teşekkür edyorum Dernek üyelerimizin ve Gölcük halkımızın bayramı kutlu olsun” dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük şubesi dernek lokalinde geleneksel bayramlaşma programını yaptı.

TEMAD Gölcük Şubesi üyeleri dernek lokalinde buluşarak bir birleri ile bayramlaştılar. Bayramlaşma Programına TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, Yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.

 

TEMAD Bakşkanı Bekir Tülü “Her bayram öncesinde dernek lokalimizde toplanarak bayramlaşıyoruz. Bu yılda bayram arifesinde bayramlaşmamızı yaptık. Bayramlaşmamıza katılan derken üyelerimize teşekkür edyorum Dernek üyelerimizin ve Gölcük halkımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.