LASTİK İŞ
ismail

TEMAD GELENEĞİ BOZMADI

13.06.2017 - 09:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD GELENEĞİ BOZMADI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ın geleneksel hale getirdiği Koruma altındaki çocuklara iftar programına bu yıl Karamürsel’den başladı. 100 Çocukla birlikte iftar yaptılar.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Dernek üyelerinin katkıları ile devlet korumasında ki çocuklarla her yıl düzenledikleri iftra programına Karamürsel’den başladılar. İftar programına Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu,  TEMAD Başkanı Bekir Tülü ile yönetimi ve devlet korumasındaki 100 çocuk katıldı. Kaymakam Narinoğlu “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve bu iftara katkı veren herkese teşekkür ederim. Çocuklarımızı bir araya getirip farklı bir gün yaşattınız”dedi. Başkan Tülü “Şubemizin, gelenekselleşen ve bu yıl Karamürsel' de bulunan devlet korumasında ki çocuklarla başladığımız, iftarımızda 100 çocuk misafirimiz oldu. İftara yönetim kurulumuz, Karamürsel' de bulunan üyelerimiz ve eşleri katıldı. İkinci iftarımız Gölcük bölgesinde ki çocuklara olacaktır. Katkılarından dolayı üyelerimize teşekkür ederiz”dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ın geleneksel hale getirdiği Koruma altındaki çocuklara iftar programına bu yıl Karamürsel’den başladı. 100 Çocukla birlikte iftar yaptılar.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Dernek üyelerinin katkıları ile devlet korumasında ki çocuklarla her yıl düzenledikleri iftra programına Karamürsel’den başladılar. İftar programına Karamürsel kaymakamı Ahmet Narinoğlu,  TEMAD Başkanı Bekir Tülü ile yönetimi ve devlet korumasındaki 100 çocuk katıldı. Kaymakam Narinoğlu “Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve bu iftara katkı veren herkese teşekkür ederim. Çocuklarımızı bir araya getirip farklı bir gün yaşattınız”dedi.
Başkan Tülü “Şubemizin, gelenekselleşen ve bu yıl Karamürsel' de bulunan devlet korumasında ki çocuklarla başladığımız, iftarımızda 100 çocuk misafirimiz oldu.
İftara yönetim kurulumuz, Karamürsel' de bulunan üyelerimiz ve eşleri katıldı. İkinci iftarımız Gölcük bölgesinde ki çocuklara olacaktır. Katkılarından dolayı üyelerimize teşekkür ederiz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.