TEMAD GENEL BAŞKAN ADAYLARINI AĞIRLIYOR

Gündem 15.11.2017 - 14:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD GENEL BAŞKAN ADAYLARINI AĞIRLIYOR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Merkezi'nin yapacağı genel kurul öncesinde, başkan adayları TEMAD Gölcük Şubesi'ne gelerek destek talebinde bulunuyor. Başkan adayı Sami İnan, TEMAD Gölcük Şubesi'ne gelerek neden başkan adayı olduğunu açıkladı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Merkezi'nin yapacağı olağan genel kurul öncesinde genel başkan adayları, birer birer ilçemize gelerek TEMAD Gölcük Şubesi üyelerine kendilerini tanıtıyor. Dün de bu kapsamda Sami İnan, ilçemize gelerek kendisini ve düşündüğü yönetim kurulunu TEMAD Gölcük Şubesi üyelerine tanıttı. Ziyarette TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi ile dernek üyeleri de hazır bulundu. Yönetim odasında bir süre sohbet ettikten sonra Başkan Tülü ve Genel Başkan Adayı Sami İnan ve yönetim kurulu adayları, lokale geçti.    BAŞARILAR DİLİYORUZ  Gerçekleştirilen toplantıda ilk sözü TEMAD Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Köseoğlu yaptı. Köseoğlu, yaptığı konuşmasında “TEMAD Genel Merkez Genel Kurulu öncesinde rutin olarak başkan adaylarını derneğimizde ağırlıyoruz. Bu kapsamda bugün de Başkan Adayı Sami İnan ve düşündüğü yönetimi derneğimize gelerek kendilerini bizlere tanıtacak. Kendilerine bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.   “TEMAD’A SEVGİ AZALDI  Sözü alan TEMAD Genel Başkan Adayı Sami İnan, “Bizler hiçbir etnik grubun veya siyasi partinin temsilcileri değiliz. Herkese eşit yaklaşıyoruz. 1984 yılından bu yana TEMAD'a hizmet etmiş herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Ebediyete intikal edenlere de Allah'tan rahmet diliyoruz. Özellikle son zamanlarda TEMAD'a karşı ilgi ve sevgi azaldı. Mevcut üyeler arasında olumsuzluklar başladı ve hatta mevcut üyeler dahil, çoğu şubede kayıtlı üyeler dahil, aidatlarını yatırmamaktadır. TEMAD Genel Merkezi'nin üzerine vazife olmayan açıklamalarından dolayı kurumlar ve siyaset ile ipler kopmuş durumda. Hatta şu anda Genelkurmay Başkanlığı'nın kapısından dahi içeriye giremez vaziyetteyiz” dedi.   KIRGINLIKLAR VAR  Açıklamasına devam eden Genel Başkan Adayı Sami İnan, “Kişisel ikballer uğruna yapılan bazı çalışmalarda TEMAD'ın adı dahi geçmiyor. Bu yüzden TEMAD ile üyeler arasında zıtlaşmalar oluşmakta. Yine genel merkezimizin yersiz açıklamaları var. Bundan dolayı üyeler arasında kırılmalar var. Atışmalar, kırgınlıklar var. Bu gerçekleri gördükten sonra biz de değerli arkadaşlarımızla beraber aday olduk ve karşınıza geldik. Değerli arkadaşlarımız, TEMAD'ın çeşitli kademelerinde görev yaptılar. Tecrübe ve bilgi birikimleri var. Sorunları biliyorlar ve çözüm önerileri var. Artık sizlerden destek beklemekteyiz. Kongremiz, TEMAD'a hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.   
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Merkezi'nin yapacağı genel kurul öncesinde, başkan adayları TEMAD Gölcük Şubesi'ne gelerek destek talebinde bulunuyor. Başkan adayı Sami İnan, TEMAD Gölcük Şubesi'ne gelerek neden başkan adayı olduğunu açıkladı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Merkezi'nin yapacağı olağan genel kurul öncesinde genel başkan adayları, birer birer ilçemize gelerek TEMAD Gölcük Şubesi üyelerine kendilerini tanıtıyor. Dün de bu kapsamda Sami İnan, ilçemize gelerek kendisini ve düşündüğü yönetim kurulunu TEMAD Gölcük Şubesi üyelerine tanıttı. Ziyarette TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi ile dernek üyeleri de hazır bulundu. Yönetim odasında bir süre sohbet ettikten sonra Başkan Tülü ve Genel Başkan Adayı Sami İnan ve yönetim kurulu adayları, lokale geçti. 

 

BAŞARILAR DİLİYORUZ

 Gerçekleştirilen toplantıda ilk sözü TEMAD Gölcük Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Köseoğlu yaptı. Köseoğlu, yaptığı konuşmasında “TEMAD Genel Merkez Genel Kurulu öncesinde rutin olarak başkan adaylarını derneğimizde ağırlıyoruz. Bu kapsamda bugün de Başkan Adayı Sami İnan ve düşündüğü yönetimi derneğimize gelerek kendilerini bizlere tanıtacak. Kendilerine bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

 

“TEMAD’A SEVGİ AZALDI 
Sözü alan TEMAD Genel Başkan Adayı Sami İnan, “Bizler hiçbir etnik grubun veya siyasi partinin temsilcileri değiliz. Herkese eşit yaklaşıyoruz. 1984 yılından bu yana TEMAD'a hizmet etmiş herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Ebediyete intikal edenlere de Allah'tan rahmet diliyoruz. Özellikle son zamanlarda TEMAD'a karşı ilgi ve sevgi azaldı. Mevcut üyeler arasında olumsuzluklar başladı ve hatta mevcut üyeler dahil, çoğu şubede kayıtlı üyeler dahil, aidatlarını yatırmamaktadır. TEMAD Genel Merkezi'nin üzerine vazife olmayan açıklamalarından dolayı kurumlar ve siyaset ile ipler kopmuş durumda. Hatta şu anda Genelkurmay Başkanlığı'nın kapısından dahi içeriye giremez vaziyetteyiz” dedi. 

 KIRGINLIKLAR VAR

 Açıklamasına devam eden Genel Başkan Adayı Sami İnan, “Kişisel ikballer uğruna yapılan bazı çalışmalarda TEMAD'ın adı dahi geçmiyor. Bu yüzden TEMAD ile üyeler arasında zıtlaşmalar oluşmakta. Yine genel merkezimizin yersiz açıklamaları var. Bundan dolayı üyeler arasında kırılmalar var. Atışmalar, kırgınlıklar var. Bu gerçekleri gördükten sonra biz de değerli arkadaşlarımızla beraber aday olduk ve karşınıza geldik. Değerli arkadaşlarımız, TEMAD'ın çeşitli kademelerinde görev yaptılar. Tecrübe ve bilgi birikimleri var. Sorunları biliyorlar ve çözüm önerileri var. Artık sizlerden destek beklemekteyiz. Kongremiz, TEMAD'a hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.