LASTİK İŞ

TEMAD ŞEHİTLERİ UNUTMADI

21.02.2018 - 20:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Afrin'de şehit olan askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna Anıtpark'ta lokma döktürüp dağıttı. Ardından İkindi Ezanına müteakiben Merkez Camii'nde Mevlid okuttu.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Afrin'de şehit olan askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna Anıtpark'ta lokma döktürüp dağıttı.  Ardından İkindi Ezanına müteakiben Merkez Camii'nde Mevlid okuttu.   YOĞUN KATILIM TEMAD’ın şehitlerimiz için dağıttığı lokma etkinliğine AK parti İlçe Başkanı idris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kent Konseyi Yönetim kurulu üyeleri Av. Ali Yıldırım Sezer, Hakan Bıçakçı, Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, gaziler, Siyasi parti yöneticileri, TEMAD üyeleri ve vatandaşlar katıldı.    BERABER OLMALIYIZ TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü  “Ordumuzun başlattığı Afrin Harekatı'na bizde bir katkıda bulunmak, onların yanında olduğumuzu gösterebilmek için 8 Şubat'ta bir başlangıç olarak 150 adet Zeytin Fidanı dikerek birlikteliğimizi orada göstermiştik. Yine Gölcük Merkez'de bir faaliyet olarak ta Afrin operasyonunda şehit düşen askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu için lokma dağıttık.  Ardından da İkindi Namazına müteakiben de yine şehitlerimizin ruhu için mevlit okuttuk”dedi    KATILANLARA TEŞEKKÜR Başkan Tülü “Biz millet olarak her zaman birlik, beraberlik içinde olmak zorundayız. Ülkemiz bir, ülkemiz tek ve gidecek başka bir yerimiz yok. Özellikle bugünlerde herkesim olarak beraber olduğumuzu orada görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın yanında olduğumuzu göstermemiz gerektiğine inanıyoruz. Bunun içinde bizler başta olmak üzere herkesin bu tür etkinliklere katılarak bizlerinde burada yanlarında olduğumuzu ve her zaman desteklemeye hazır olduğumuzu göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Tüm katılanlara teşekkür ediyorum”dedi.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Afrin'de şehit olan askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna Anıtpark'ta lokma döktürüp dağıttı. Ardından İkindi Ezanına müteakiben Merkez Camii'nde Mevlid okuttu.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Afrin'de şehit olan askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna Anıtpark'ta lokma döktürüp dağıttı.  Ardından İkindi Ezanına müteakiben Merkez Camii'nde Mevlid okuttu.
 
YOĞUN KATILIM
TEMAD’ın şehitlerimiz için dağıttığı lokma etkinliğine AK parti İlçe Başkanı idris Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Kent Konseyi Yönetim kurulu üyeleri Av. Ali Yıldırım Sezer, Hakan Bıçakçı, Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, gaziler, Siyasi parti yöneticileri, TEMAD üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
 
 BERABER OLMALIYIZ
TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü  “Ordumuzun başlattığı Afrin Harekatı'na bizde bir katkıda bulunmak, onların yanında olduğumuzu gösterebilmek için 8 Şubat'ta bir başlangıç olarak 150 adet Zeytin Fidanı dikerek birlikteliğimizi orada göstermiştik. Yine Gölcük Merkez'de bir faaliyet olarak ta Afrin operasyonunda şehit düşen askerlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu için lokma dağıttık.  Ardından da İkindi Namazına müteakiben de yine şehitlerimizin ruhu için mevlit okuttuk”dedi 
 
KATILANLARA TEŞEKKÜR
Başkan Tülü “Biz millet olarak her zaman birlik, beraberlik içinde olmak zorundayız. Ülkemiz bir, ülkemiz tek ve gidecek başka bir yerimiz yok. Özellikle bugünlerde herkesim olarak beraber olduğumuzu orada görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın yanında olduğumuzu göstermemiz gerektiğine inanıyoruz. Bunun içinde bizler başta olmak üzere herkesin bu tür etkinliklere katılarak bizlerinde burada yanlarında olduğumuzu ve her zaman desteklemeye hazır olduğumuzu göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Tüm katılanlara teşekkür ediyorum”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.