TEMAD ÜYELERİ ERİKLİTEPE’YE HAYRAN KALDILAR

Gündem 13.02.2020 - 16:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD ÜYELERİ ERİKLİTEPE’YE HAYRAN KALDILAR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi üyeleri geçtiğimiz gün ilçemizin Kış turizmi merkezi haline gelen Erikli Tepe Tabiat Parkı’na günü birlik tura katıldılar. TEMAD Üyeleri ve eşleri Erikli Tepe’ye hayran kalırken, rüya gibi bir gün geçirdiler. Gezi sonrasında da düşüncelerini anlatan TEMAD üyeleri herkesin Erikli Tepe’yi görmesi gerektiğini dile getirdiler.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, önceki gün Eriklitepe’ye yapmış oldukları gezi programı hakkında,  “Üyelerimizle birlikte, geçtiğimiz yıllarda her mevsimde birçok etkinliğe imza attık. Yapmış olduğumuz bu etkinliklere üyelerimiz, her zaman büyük bir ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz gün de bu kapsamda Eriklitepe’ye bir gezi düzenledik ve iki otobüste, toplam 90 kişi ile ilçemizde bulunan tabiat parkına gittik” dedi. ‘TURİZM ANLAMINDA BÜYÜK BİR DEĞER’ Başkan Tülü, sözlerine devam ederek “Üyelerimiz ve eşleri ile birlikte toplam 90 kişi ile gittiğimiz Eriklitepe Tabiat Parkı’nda hem güzel bir vakit geçirdik hem de meslektaşlarımızla birlikte sohbet etme imkanı yakaladık. İlçemiz sınırları içerisinde böyle bir tesisin bulunması, gerçekten turizm anlamında Gölcük’e büyük bir değer kazandırıyor. Şehir merkezinde bu zamana kadar görmediğimiz karları orada görme imkanımız oldu. Kar havası soluduk, karın keyfini çıkardık. Tüm üyelerimize ve ailelerine, etkinliğimize katılmalarından ötürü teşekkür ediyorum. İlgilerinden dolayı başta GÖLAŞ yönetimi olmak üzere çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.  ‘GEZİ VE SEMİNER PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEK’ Başkan Tülü, “Eriklitepe Tabiat Parkı’na yaptığımız bu ve bunun gibi gezilerle birlikte hem üyelerimiz arasındaki dostluklar pekişiyor hem de uzun zamandır sohbet edemeyen, bir araya gelemeyen arkadaşlarımız hasret gideriyor. Bundan sonraki dönemde de bunun gibi gezi programları yapmaya gayret göstereceğiz. Derneğimiz bünyesinde gezi programlarının yanı sıra seminerlerimiz de devam edecek. Sonrasında da yılın ortasına doğru kongremiz için çalışacağız” dedi KONAKLAMAK NE KADAR? Erikli Tepede kalmak isteyenler için ise fiyatlar Hafta içi 150₺,  Cumartesi, ve resmî tatil günleri 250₺ kahvaltı hariç, 4+2 kişinin konaklayabildiği bungalov evlerin kirası… TURİZM ALANINDA ÖNEMLİ ADIM Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini aldı.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi üyeleri geçtiğimiz gün ilçemizin Kış turizmi merkezi haline gelen Erikli Tepe Tabiat Parkı’na günü birlik tura katıldılar. TEMAD Üyeleri ve eşleri Erikli Tepe’ye hayran kalırken, rüya gibi bir gün geçirdiler. Gezi sonrasında da düşüncelerini anlatan TEMAD üyeleri herkesin Erikli Tepe’yi görmesi gerektiğini dile getirdiler.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, önceki gün Eriklitepe’ye yapmış oldukları gezi programı hakkında,  “Üyelerimizle birlikte, geçtiğimiz yıllarda her mevsimde birçok etkinliğe imza attık. Yapmış olduğumuz bu etkinliklere üyelerimiz, her zaman büyük bir ilgi gösteriyor. Geçtiğimiz gün de bu kapsamda Eriklitepe’ye bir gezi düzenledik ve iki otobüste, toplam 90 kişi ile ilçemizde bulunan tabiat parkına gittik” dedi.

‘TURİZM ANLAMINDA BÜYÜK BİR DEĞER’
Başkan Tülü, sözlerine devam ederek “Üyelerimiz ve eşleri ile birlikte toplam 90 kişi ile gittiğimiz Eriklitepe Tabiat Parkı’nda hem güzel bir vakit geçirdik hem de meslektaşlarımızla birlikte sohbet etme imkanı yakaladık. İlçemiz sınırları içerisinde böyle bir tesisin bulunması, gerçekten turizm anlamında Gölcük’e büyük bir değer kazandırıyor. Şehir merkezinde bu zamana kadar görmediğimiz karları orada görme imkanımız oldu. Kar havası soluduk, karın keyfini çıkardık. Tüm üyelerimize ve ailelerine, etkinliğimize katılmalarından ötürü teşekkür ediyorum. İlgilerinden dolayı başta GÖLAŞ yönetimi olmak üzere çalışanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

 ‘GEZİ VE SEMİNER PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEK’
Başkan Tülü, “Eriklitepe Tabiat Parkı’na yaptığımız bu ve bunun gibi gezilerle birlikte hem üyelerimiz arasındaki dostluklar pekişiyor hem de uzun zamandır sohbet edemeyen, bir araya gelemeyen arkadaşlarımız hasret gideriyor. Bundan sonraki dönemde de bunun gibi gezi programları yapmaya gayret göstereceğiz. Derneğimiz bünyesinde gezi programlarının yanı sıra seminerlerimiz de devam edecek. Sonrasında da yılın ortasına doğru kongremiz için çalışacağız” dedi

KONAKLAMAK NE KADAR?
Erikli Tepede kalmak isteyenler için ise fiyatlar Hafta içi 150₺,  Cumartesi, ve resmî tatil günleri 250₺ kahvaltı hariç, 4+2 kişinin konaklayabildiği bungalov evlerin kirası…

TURİZM ALANINDA ÖNEMLİ ADIM
Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.