LASTİK İŞ
ismail

TEMAD ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Gölcük 22.12.2017 - 15:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMAD ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi dün sabah üyelerini Kadırga Tesisleri’nde kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltı oldukça renkli ve güzel geçti.

İlçemizin en aktif ve çalışmalarıyla takdir toplayan derneklerinden birisi olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi ailesi dün sabah Kadırga Tesisleri’nde kahvaltı programında bir araya geldi. TEMAD Ailesinin kahvaltısına 60 üye katılım sağladı. Kahvaltı programında konuşma yapan  Başkan Bekir Tülü, ‘Bugün TEMAD ailesini burada buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler TEMAD Gölcük Şubesi olarak örnek bir dernek haline geldik. Gerek çalışmalarımızla gerekse de birlik ve beraberliğimizle her geçen gün daha da büyüyen bir noktadayız. Bizler bu noktaya ve başarıya kolay gelmedik. Bugün burada toplanan siz değerli üyelerimiz bunun  en güzel örneklerisiniz. Bugün buraya katılım sağladığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Kadırga Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına katılım sağlayan üyeler sohbet etme fırsatı bulurken, dostluklarının da örnek olduğunu bir kez daha ispatladı
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi dün sabah üyelerini Kadırga Tesisleri’nde kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltı oldukça renkli ve güzel geçti.

İlçemizin en aktif ve çalışmalarıyla takdir toplayan derneklerinden birisi olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Gölcük Şubesi ailesi dün sabah Kadırga Tesisleri’nde kahvaltı programında bir araya geldi. TEMAD Ailesinin kahvaltısına 60 üye katılım sağladı. Kahvaltı programında konuşma yapan  Başkan Bekir Tülü, ‘Bugün TEMAD ailesini burada buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler TEMAD Gölcük Şubesi olarak örnek bir dernek haline geldik. Gerek çalışmalarımızla gerekse de birlik ve beraberliğimizle her geçen gün daha da büyüyen bir noktadayız. Bizler bu noktaya ve başarıya kolay gelmedik. Bugün burada toplanan siz değerli üyelerimiz bunun  en güzel örneklerisiniz. Bugün buraya katılım sağladığınız için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Kadırga Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltı programına katılım sağlayan üyeler sohbet etme fırsatı bulurken, dostluklarının da örnek olduğunu bir kez daha ispatladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.