LASTİK İŞ

TEMAD GENEL BAŞKAN KESER'İ AĞIRLAYACAK

Gölcük 09.04.2015 - 17:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEMAD GENEL BAŞKAN KESER'İ AĞIRLAYACAK

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Pazar günü Genel Başkan Ahmet Keseri'i ağırlayacak.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Pazar günü Genel Başkan Ahmet Keseri'i ağırlayacak. İlçemizin en aktif derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi 12 Nisan Pazar Günü Mobil Sempozyumu gerçekleştirecek. Sanat Galerisi'nde saat 13:00'de gerçekleşmesi planlanan programda iş yerinde psikolojik baskı konuları ele alınacak. Sempozyuma konuşmacı olarak TEMAD Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Mehmet Erkan Akkuş, Gölcük TEMAD Hukuk Komisyonu Danışmanı Avukat Hüseyin Yılmaz, Uzman Doktor Erkal Erzincan katılacak. Ayrıca programa Genel Başkan Ahmet Keser'de katılacak.  "BASKI VE ŞİDDET TERÖRLE AYNI SUÇ SAYILIYOR" Sempozyum hakkında bilgi veren TEMAD Başkanı Bekir Tülü "Bu sempozyum gelişmiş ülkelerde önemli bir konu. Ancak bizim ülkemizde yeni aşina olduğumuz bir terim. Diğer ülkelerde terörle aynı suç sayılan iş yerinde psikolojik baskının ceza yaptırımı çok fazla. Bizim ülkemizde ne yazık ki bununla ilgili ciddi bir çalışma yok. Ülkemizde araştırılması ve konuşulması gereken bir konu olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bu tip sorunlar uzun vadede çıkıyor ve insan hayatını tehlikeye sokuyor" dedi. 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Pazar günü Genel Başkan Ahmet Keseri'i ağırlayacak.
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Pazar günü Genel Başkan Ahmet Keseri'i ağırlayacak.
İlçemizin en aktif derneklerinden Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi 12 Nisan Pazar Günü Mobil Sempozyumu gerçekleştirecek. Sanat Galerisi'nde saat 13:00'de gerçekleşmesi planlanan programda iş yerinde psikolojik baskı konuları ele alınacak. Sempozyuma konuşmacı olarak TEMAD Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Mehmet Erkan Akkuş, Gölcük TEMAD Hukuk Komisyonu Danışmanı Avukat Hüseyin Yılmaz, Uzman Doktor Erkal Erzincan katılacak. Ayrıca programa Genel Başkan Ahmet Keser'de katılacak. 
"BASKI VE ŞİDDET TERÖRLE AYNI SUÇ SAYILIYOR"
Sempozyum hakkında bilgi veren TEMAD Başkanı Bekir Tülü "Bu sempozyum gelişmiş ülkelerde önemli bir konu. Ancak bizim ülkemizde yeni aşina olduğumuz bir terim. Diğer ülkelerde terörle aynı suç sayılan iş yerinde psikolojik baskının ceza yaptırımı çok fazla. Bizim ülkemizde ne yazık ki bununla ilgili ciddi bir çalışma yok. Ülkemizde araştırılması ve konuşulması gereken bir konu olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bu tip sorunlar uzun vadede çıkıyor ve insan hayatını tehlikeye sokuyor" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.