TEMAD YENİ YAŞINI KUTLADI !

Gölcük 16.10.2014 - 15:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEMAD YENİ YAŞINI KUTLADI !

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, 17 Astsubaylar Günü ve TEMAD'ın 30. kuruluş yıl dönümü için Anıtpark Meydanında tören düzenledi.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Atatürk Anıtına çelenk sundu.    BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı TEMAD Başkanı Bekir Tülü yaptı. Tülü "Astsubaylık Mesleği gerek teknik alanda, gerek öğretim alanında gerekse yönetim komuta kademesinde bir ordunun omurgasını oluşturmaktadır. Türkiye'de yaklaşık 97 bin çalışan, 130 bin emekli astsubay bulunmaktadır. Aileleriyle birlikte 1 milyon kişiyi bulan bu büyük kitleyi ülkemizde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği temsil etmektedir. Türkiye'de 99 şubeye sahip olan TEMAD, bu yıl 3. kutlayacağımız 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü uluslararası seviyede kabul görmüş, yabancı ülke ateşelikleri tarafından benimsenmiştir. Temad'ın birlikte Türkiye'yiz sloganı ile adeta bir festival havasında kutladığı etkinlikte dünyanın ve Türkiye'nin her yerinden meslektaşlarımız bir araya gelmektedir. Değerli meslektaşlarım ve hanımefendiler emekli olduktan sonra bir arada kalmamızı sağlamak için 1963 yılından bu güne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi. Konuşmaların ardından TEMAD üyeleri dernek lokalinde düzenlenen kokteyle katıldı. Üyeler bol bol sohbet ederek eski günleri yad etti. 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, 17 Astsubaylar Günü ve TEMAD'ın 30. kuruluş yıl dönümü için Anıtpark Meydanında tören düzenledi.
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Atatürk Anıtına çelenk sundu. 
 
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı TEMAD Başkanı Bekir Tülü yaptı. Tülü "Astsubaylık Mesleği gerek teknik alanda, gerek öğretim alanında gerekse yönetim komuta kademesinde bir ordunun omurgasını oluşturmaktadır. Türkiye'de yaklaşık 97 bin çalışan, 130 bin emekli astsubay bulunmaktadır. Aileleriyle birlikte 1 milyon kişiyi bulan bu büyük kitleyi ülkemizde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği temsil etmektedir. Türkiye'de 99 şubeye sahip olan TEMAD, bu yıl 3. kutlayacağımız 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü uluslararası seviyede kabul görmüş, yabancı ülke ateşelikleri tarafından benimsenmiştir. Temad'ın birlikte Türkiye'yiz sloganı ile adeta bir festival havasında kutladığı etkinlikte dünyanın ve Türkiye'nin her yerinden meslektaşlarımız bir araya gelmektedir. Değerli meslektaşlarım ve hanımefendiler emekli olduktan sonra bir arada kalmamızı sağlamak için 1963 yılından bu güne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi. Konuşmaların ardından TEMAD üyeleri dernek lokalinde düzenlenen kokteyle katıldı. Üyeler bol bol sohbet ederek eski günleri yad etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.