LASTİK İŞ

TEMAD'dan Çocuklara İftar

17.07.2013 - 22:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TEMAD'dan Çocuklara İftar

TEMAD, Saraylı Çocuk Köyünde kalan çocuklara Köfteci Ramiz'de iftar yemeği verdi. Yemeğin ardından Özserbesler'de dondurma yediler.

TEMAD, Saraylı Çocuk Köyünde kalan çocuklara Köfteci Ramiz'de iftar yemeği verdi. Yemeğin ardından Özserbesler'de dondurma yediler.     TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Saraylı Çocuk Köyünde kalan 65 çocuğa Köfteci Razim'de iftar yemeği verdi. İftar yemeğine çocukların yanı sıra öğretmenleri, bekıcıları ve TEMAD Yöneticileri eşleri ile katıldı.   Saraylı Çocuk Köyü Müdürü Berat Özer “TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimine çocuklarımızı düşünerek böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyorum”dedi.     TEMAD Başkanı Bekir Tülü “ Üyelerimizin yaptığı ramazan yardım kampanyası ile Saraylı Kimsesiz Çocuklar Köyünde bulunan çocuklara iftar yemeği verdik. Çocuklarla birlikte olmak onlarla zaman geçirmek çok önemli. TEMAD olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek”dedi.   DONDURMALAR ÖZSERBESLER'DEN Köfteci Ramiz'de ki yemeğin ardından çocuklara Özserbesler dondurma ikramı yaptı. Özserbesler sahibi Ali Serbes “TEMAD Çok güzel işlere imza atıyor. Bizimde çorbada tuzumuz olsun istedik. Çocuklarımıza dondurma ikram ettik”dedi.
TEMAD, Saraylı Çocuk Köyünde kalan çocuklara Köfteci Ramiz'de iftar yemeği verdi. Yemeğin ardından Özserbesler'de dondurma yediler.

TEMAD, Saraylı Çocuk Köyünde kalan çocuklara Köfteci Ramiz'de iftar yemeği verdi. Yemeğin ardından Özserbesler'de dondurma yediler.

 

 

TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi Saraylı Çocuk Köyünde kalan 65 çocuğa Köfteci Razim'de iftar yemeği verdi. İftar yemeğine çocukların yanı sıra öğretmenleri, bekıcıları ve TEMAD Yöneticileri eşleri ile katıldı.

 

Saraylı Çocuk Köyü Müdürü Berat Özer “TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimine çocuklarımızı düşünerek böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyorum”dedi.

 

 

TEMAD Başkanı Bekir Tülü “ Üyelerimizin yaptığı ramazan yardım kampanyası ile Saraylı Kimsesiz Çocuklar Köyünde bulunan çocuklara iftar yemeği verdik. Çocuklarla birlikte olmak onlarla zaman geçirmek çok önemli. TEMAD olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek”dedi.

 

DONDURMALAR ÖZSERBESLER'DEN

Köfteci Ramiz'de ki yemeğin ardından çocuklara Özserbesler dondurma ikramı yaptı. Özserbesler sahibi Ali Serbes “TEMAD Çok güzel işlere imza atıyor. Bizimde çorbada tuzumuz olsun istedik. Çocuklarımıza dondurma ikram ettik”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.