TEMEL ERTEN'DEN ÖZYILMAZ'A TEŞEKKÜR

Spor 20.11.2017 - 19:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMEL ERTEN'DEN ÖZYILMAZ'A TEŞEKKÜR

Gölcükspor Yönetim Kurulu Üyesi Genel Kaptanı Temel Erten, geçtiğimiz cumartesi günü Trabzon’da oynanan, 1461 Trabzon-Gölcükspor maçının otel masraflarını karşılayan, Gölcüklü İşadamı Bahri Özyılmaz’a, destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti

TRABZON KAMP MASRAFLARI ÖZYILMAZ’DAN Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor’a, Gölcükspor sevdalıları olan esnaf ve işadamlarının yardım ve destekleri devam ediyor. Bu kervana son olarak, Gölcüklü İşadamı İbrahim Özyılmaz eklendi. Özyılmaz’ın bu jesti üzerine, Gölcükspor Yönetim Kurulu Üyesi Genel Kaptanı Temel Erten, geçtiğimiz cumartesi günü Trabzon’da oynanan, 1461 Trabzon-Gölcükspor maçının otel masraflarını karşılayan, Gölcüklü İşadamı Bahri Özyılmaz’a, destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Erten, “Gölcükspor bu kentin markası ve sembolüdür. Bu takıma sahip çıkmak hepimizin görevi. Gölcükspor sadece yönetim kurulunun gayretleriyle başarıya ulaşamaz. Bunun için yönetim dışındaki arkadaşlarımızın da katkı ve desteklerine ihtiyacımız var. Gölcük’ün yetiştirdiği, Gölcüklü işadamı İbrahim Özyılmaz, Trabzon deplasmanı otel ve kamp giderlerimiz karşılayarak, örnek bir davranış sergilemiştir. Sayın Özyılmaz’ın bu jestine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, Özyılmaz’ın bu desteğinin diğer işadamlarımıza örnek olmasını diliyorum” dedi. 
Gölcükspor Yönetim Kurulu Üyesi Genel Kaptanı Temel Erten, geçtiğimiz cumartesi günü Trabzon’da oynanan, 1461 Trabzon-Gölcükspor maçının otel masraflarını karşılayan, Gölcüklü İşadamı Bahri Özyılmaz’a, destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti

TRABZON KAMP MASRAFLARI ÖZYILMAZ’DAN

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor’a, Gölcükspor sevdalıları olan esnaf ve işadamlarının yardım ve destekleri devam ediyor. Bu kervana son olarak, Gölcüklü İşadamı İbrahim Özyılmaz eklendi. Özyılmaz’ın bu jesti üzerine, Gölcükspor Yönetim Kurulu Üyesi Genel Kaptanı Temel Erten, geçtiğimiz cumartesi günü Trabzon’da oynanan, 1461 Trabzon-Gölcükspor maçının otel masraflarını karşılayan, Gölcüklü İşadamı Bahri Özyılmaz’a, destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Erten, “Gölcükspor bu kentin markası ve sembolüdür. Bu takıma sahip çıkmak hepimizin görevi. Gölcükspor sadece yönetim kurulunun gayretleriyle başarıya ulaşamaz. Bunun için yönetim dışındaki arkadaşlarımızın da katkı ve desteklerine ihtiyacımız var. Gölcük’ün yetiştirdiği, Gölcüklü işadamı İbrahim Özyılmaz, Trabzon deplasmanı otel ve kamp giderlerimiz karşılayarak, örnek bir davranış sergilemiştir. Sayın Özyılmaz’ın bu jestine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, Özyılmaz’ın bu desteğinin diğer işadamlarımıza örnek olmasını diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.