LASTİK İŞ

TEMİZ BİR GÖLCÜK İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORLAR

Gündem 05.03.2021 - 10:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TEMİZ BİR GÖLCÜK İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORLAR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Korana Virüs salgını ile mücadele ve ilçe genelindeki temizlik çalışmaları kapsamında, ilçede eğitim öğrenime başlayan tüm okul bahçelerini ayrıca da; cami avlularını, semt spor sahalarını, çocuk oyun guruplarını ve fitness spor aletlerinin bulunduğu alanları itina ile temizliyor. ÇÖP TAKSİ HER YERDE “Temiz bir Gölcük için çalışıyoruz” sloganıyla dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren ekipler; çöp taksi ile de girilmedik mahalle, cadde ve sokak bırakmıyor. Minibüs duraklarının bulunduğu alanları da yıkayıp, temizleyen ekipler, vatandaşların zamansız bıraktığı katı atıkları da kısa süre içinde kaldırıyor. VATANDAŞLARDAN GELEN TALEPLER YERİNE GETİRİLİYOR Ekipler ayrıca; sabit hat: 0 262 411 00 10 ve WhatsApp, Bip ve Telegram: 0 552 411 001 10 numaralı telefonlardan gelen talep ve önerileri de en kısa sürede yerine getiriyor.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Korana Virüs salgını ile mücadele ve ilçe genelindeki temizlik çalışmaları kapsamında, ilçede eğitim öğrenime başlayan tüm okul bahçelerini ayrıca da; cami avlularını, semt spor sahalarını, çocuk oyun guruplarını ve fitness spor aletlerinin bulunduğu alanları itina ile temizliyor.

ÇÖP TAKSİ HER YERDE

“Temiz bir Gölcük için çalışıyoruz” sloganıyla dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren ekipler; çöp taksi ile de girilmedik mahalle, cadde ve sokak bırakmıyor. Minibüs duraklarının bulunduğu alanları da yıkayıp, temizleyen ekipler, vatandaşların zamansız bıraktığı katı atıkları da kısa süre içinde kaldırıyor.

VATANDAŞLARDAN GELEN TALEPLER YERİNE GETİRİLİYOR

Ekipler ayrıca; sabit hat: 0 262 411 00 10 ve WhatsApp, Bip ve Telegram: 0 552 411 001 10 numaralı telefonlardan gelen talep ve önerileri de en kısa sürede yerine getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.