LASTİK İŞ

TEMİZLENEN DERE İÇİN MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Gündem 16.10.2020 - 11:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

TEMİZLENEN DERE İÇİN MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Halıdere de bulunan derenin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin katkılarıyla temizlenmesine muhtarlar teşekkür etti.

Halıdere de bulunan derenin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin katkılarıyla temizlenmesine muhtarlar Necmi Bekar ve Seyfi Eraydın teşekkür etti.    İşte muhtarların açıklaması; Tşekkürler Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e Halıderemizde bulunan Deremiz var olduğundan beri ilk kez temizlenip ıslah edilmesi için, biz Muhtarlar ve önceki dönem Bel. Meclis üyemiz Sn. İbrahim Altıntaş ve değerli halkımızla birlikte Halıderemiz için çok önemli olan bir hizmeti daha Halıderemize kazandırmanın huzur ve bahtiyarlığını yaşamaktayız. Mevcut Deremiz yoğun yağışlarda tehlike arz etmekteydi. Dere yatağında oluşacak olan bir tıkanıklık büyük bir sel felaketine sebebiyet vereceğinden, bu temizliğin yapılması çok önem arz etmekteydi. Bu önemli hizmetin yerine gelmesinde başta İSU ve sahadaki uygulamalarda bizlere yardımcı olan, arsa ve bahçeleri bulunan değerli Hemşerilerimize de yapıcı tutumlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Şimdi ise BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ VE İSU İLGİLİLERİNDEN, mümkün olan en kısa sürede bu Deremizin taşkınlar dan korunması için dere içi ıslah çalışmasının başlatılması çok yerinde ve uygun olacaktır. Şimdiden emeği geçen ve emeği geçecek olan tüm ilgililere teşekkür ederiz.
Halıdere de bulunan derenin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin katkılarıyla temizlenmesine muhtarlar teşekkür etti.

Halıdere de bulunan derenin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gölcük Belediyesinin katkılarıyla temizlenmesine muhtarlar Necmi Bekar ve Seyfi Eraydın teşekkür etti. 

 

İşte muhtarların açıklaması;

Tşekkürler Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer'e Halıderemizde bulunan Deremiz var olduğundan beri ilk kez temizlenip ıslah edilmesi için, biz Muhtarlar ve önceki dönem Bel. Meclis üyemiz Sn. İbrahim Altıntaş ve değerli halkımızla birlikte Halıderemiz için çok önemli olan bir hizmeti daha Halıderemize kazandırmanın huzur ve bahtiyarlığını yaşamaktayız. Mevcut Deremiz yoğun yağışlarda tehlike arz etmekteydi. Dere yatağında oluşacak olan bir tıkanıklık büyük bir sel felaketine sebebiyet vereceğinden, bu temizliğin yapılması çok önem arz etmekteydi. Bu önemli hizmetin yerine gelmesinde başta İSU ve sahadaki uygulamalarda bizlere yardımcı olan, arsa ve bahçeleri bulunan değerli Hemşerilerimize de yapıcı tutumlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Şimdi ise BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ VE İSU İLGİLİLERİNDEN, mümkün olan en kısa sürede bu Deremizin taşkınlar dan korunması için dere içi ıslah çalışmasının başlatılması çok yerinde ve uygun olacaktır. Şimdiden emeği geçen ve emeği geçecek olan tüm ilgililere teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.