TEMİZLİK BİZİM İŞİMİZ

21.05.2019 - 11:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMİZLİK BİZİM İŞİMİZ

Gölcük Temizlik Hizmetleri kuruluşun 3. Yılında Apartman ve site temizliklerine özel indirim kampanyasını başlattı.

Gölcük’te 3 yıl önce Ali Aktepe tarafından kurulan Gölcük Temizlik hizmetleri 3 yıl içerisinde başarılı hizmetler verdi. Hizmetlerine itina ile devam eden Gölcük Temizlik Hizmetleri 3. Yılında Apartman ve site temizliklerinde özel kampanya başlattı. Kampanyayı başlatan Gölcük Temizlik Hizmetleri sahibi Ali Aktepe yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.   Ali Aktepe; “3 yıl önce Gölcük Merkez Mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde Gölcük Temizlik Hizmetleri kurdum. Kuruluşumdan bu güne kadar yaptığımız her temizlik işinde özverili bir şekilde yapıyoruz. Yaptığımız işten dolayı insanların memnun olması bizi de mutlu ediyor. Temizlik işlerinden 3. Yılımızı tamamladık. 3. Yılımızda Apartman ve site temizliklerinde kampanya yaptık. Geçtiğimiz günlerde topçular mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk ile bir protokol imzalayarak kampanyanın başlangıcı oldu.   Bizim çalışma sistemlerimiz, haftada 2 gün bina merdiven temizliği yapılırken, anlaşmış olduğumuz çim ve havuz bakımları profesyonelce itina ile yapıyoruz. Ayrıca bina ve site yönetimlerinin tüm ihtiyaçlarını özel paketlerle sunuyoruz. Güçlü ve profesyonel kadromuzla kuruluşumuzdan bu güne kadar Gölcük’te başarılı hizmetler verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bu gün ve bu günden sonra temizlik hizmetlerimiz il dışına kadar inşaat sonu temizliğine varana kadar halen devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner     
Gölcük Temizlik Hizmetleri kuruluşun 3. Yılında Apartman ve site temizliklerine özel indirim kampanyasını başlattı.

Gölcük’te 3 yıl önce Ali Aktepe tarafından kurulan Gölcük Temizlik hizmetleri 3 yıl içerisinde başarılı hizmetler verdi. Hizmetlerine itina ile devam eden Gölcük Temizlik Hizmetleri 3. Yılında Apartman ve site temizliklerinde özel kampanya başlattı. Kampanyayı başlatan Gölcük Temizlik Hizmetleri sahibi Ali Aktepe yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

 

Ali Aktepe; “3 yıl önce Gölcük Merkez Mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde Gölcük Temizlik Hizmetleri kurdum. Kuruluşumdan bu güne kadar yaptığımız her temizlik işinde özverili bir şekilde yapıyoruz. Yaptığımız işten dolayı insanların memnun olması bizi de mutlu ediyor. Temizlik işlerinden 3. Yılımızı tamamladık. 3. Yılımızda Apartman ve site temizliklerinde kampanya yaptık. Geçtiğimiz günlerde topçular mahallesi Muhtarı Rabia Şentürk ile bir protokol imzalayarak kampanyanın başlangıcı oldu.

 

Bizim çalışma sistemlerimiz, haftada 2 gün bina merdiven temizliği yapılırken, anlaşmış olduğumuz çim ve havuz bakımları profesyonelce itina ile yapıyoruz. Ayrıca bina ve site yönetimlerinin tüm ihtiyaçlarını özel paketlerle sunuyoruz. Güçlü ve profesyonel kadromuzla kuruluşumuzdan bu güne kadar Gölcük’te başarılı hizmetler verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bu gün ve bu günden sonra temizlik hizmetlerimiz il dışına kadar inşaat sonu temizliğine varana kadar halen devam ediyoruz” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.