LASTİK İŞ
ismail

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölcük 04.10.2018 - 11:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Amirliğine bağlı ekipler tarafından ilçe genelindeki Mahallelerin cadde ve sokaklarında sürdürülen Genel Temizlik çalışmaları, hazırlanan plan dahilinde programlı bir şekilde yürütülmeye devam ediyor.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında önce cadde ve sokaklar da oluşan yabani otlar kesilmekle birlikte, kaba atıklar da süpürülüp toplanırken, akabinde oluşan atıklar araçlara nakledilerek kaldırılıyor. Ayrıca çöp konteynırlarındaki evsel ve çevresel atıklar da çöp arabaları ile toplanarak tam kapsamlı bir temizlik yapılması sağlanmış oluyor. Yaşanabilir Bir Çevrenin Oluşması Vatandaşlarımızın Elinde Akabinde Yıkama araçlarıyla cadde ve sokakların kaba atıklar toplanması sonrasındaki çirkin görüntüsü tazyikli su ile yıkanarak gideriliyor. Cadde ve sokakların temizlik anlamında daha yaşanabilir bir çevreyi yakalaması adına gereken hizmet Belediye Temizlik Ekipleri tarafından eksiksiz bir şekilde yerine getirilirken, vatandaşların biraz daha duyarlı olması, yapılan bu çalışmalara destek vermesi, çevreyi kirletmemeleri, saatli çöp uygulamasına mutlak surette uymaları yetkililerden tarafından önemle rica ediliyor.   Gölcük’ün tüm mahallelerini kapsayan bu uygulamanın sistemli bir şekilde devam ettirilmesi ve yaşanabilir bir kent görüntüsünün korunması, duyarlı vatandaşların bu yönde yapılan hizmetler ile daha temiz olunması noktasında teşvik edici rol üstlenmesi sayesinde olacak.  
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Amirliğine bağlı ekipler tarafından ilçe genelindeki Mahallelerin cadde ve sokaklarında sürdürülen Genel Temizlik çalışmaları, hazırlanan plan dahilinde programlı bir şekilde yürütülmeye devam ediyor.

Ekipler tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında önce cadde ve sokaklar da oluşan yabani otlar kesilmekle birlikte, kaba atıklar da süpürülüp toplanırken, akabinde oluşan atıklar araçlara nakledilerek kaldırılıyor. Ayrıca çöp konteynırlarındaki evsel ve çevresel atıklar da çöp arabaları ile toplanarak tam kapsamlı bir temizlik yapılması sağlanmış oluyor.

Yaşanabilir Bir Çevrenin Oluşması Vatandaşlarımızın Elinde

Akabinde Yıkama araçlarıyla cadde ve sokakların kaba atıklar toplanması sonrasındaki çirkin görüntüsü tazyikli su ile yıkanarak gideriliyor. Cadde ve sokakların temizlik anlamında daha yaşanabilir bir çevreyi yakalaması adına gereken hizmet Belediye Temizlik Ekipleri tarafından eksiksiz bir şekilde yerine getirilirken, vatandaşların biraz daha duyarlı olması, yapılan bu çalışmalara destek vermesi, çevreyi kirletmemeleri, saatli çöp uygulamasına mutlak surette uymaları yetkililerden tarafından önemle rica ediliyor.

 

Gölcük’ün tüm mahallelerini kapsayan bu uygulamanın sistemli bir şekilde devam ettirilmesi ve yaşanabilir bir kent görüntüsünün korunması, duyarlı vatandaşların bu yönde yapılan hizmetler ile daha temiz olunması noktasında teşvik edici rol üstlenmesi sayesinde olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.