TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölcük 13.04.2019 - 09:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler bahar aylarının gelmesiyle temizlik çalışmalarına hız verdi.

 Vatandaşların yoğun olarak kullandığı otobüs durakları, üst ve alt geçitler, parklar gibi günlük ortak yaşam alanları, ekipleri tarafından titizlik içinde temizlenirken, belirlenen program dahilinde çalışmaların devam edeceği açıklandı. Kaldırımlar Vakumlu Yol Süpürme Araçları İle Yıkanıyor Ekipler ayrıca İlçenin özellikle ana caddelerinin, yollarının ve sokaklarının vakumlu yol süpürme araçları ile günlük temizliğini de düzenli olarak yapıyor. Merkezi yollarda, caddelerde ve tüm sokaklarda düzenli olarak temizlik çalışmaları sürdürülüyor. Temizlik İşleri bünyesinde oluşturulan çevre bakım ve temizlik ekibi tarafından, yol, cadde ve sokaklarda genel temizlik yapılmakta, yaya olarak dolaşan bu temizlik ekibi, yollarda bulunan çöplerin toplanması, süpürülmesi faaliyetlerini yerine getirerek günlük yaşam alanlarının temiz tutulması konusunda önemli hizmetler vermeye devam ediyor.  
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler bahar aylarının gelmesiyle temizlik çalışmalarına hız verdi.

 Vatandaşların yoğun olarak kullandığı otobüs durakları, üst ve alt geçitler, parklar gibi günlük ortak yaşam alanları, ekipleri tarafından titizlik içinde temizlenirken, belirlenen program dahilinde çalışmaların devam edeceği açıklandı.

Kaldırımlar Vakumlu Yol Süpürme Araçları İle Yıkanıyor

Ekipler ayrıca İlçenin özellikle ana caddelerinin, yollarının ve sokaklarının vakumlu yol süpürme araçları ile günlük temizliğini de düzenli olarak yapıyor. Merkezi yollarda, caddelerde ve tüm sokaklarda düzenli olarak temizlik çalışmaları sürdürülüyor. Temizlik İşleri bünyesinde oluşturulan çevre bakım ve temizlik ekibi tarafından, yol, cadde ve sokaklarda genel temizlik yapılmakta, yaya olarak dolaşan bu temizlik ekibi, yollarda bulunan çöplerin toplanması, süpürülmesi faaliyetlerini yerine getirerek günlük yaşam alanlarının temiz tutulması konusunda önemli hizmetler vermeye devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.