LASTİK İŞ
ismail

TEMİZLİK EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

23.10.2019 - 14:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEMİZLİK EKİPLERİ İŞ BAŞINDA

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait ekipler, ilçe genelinde gerçekleştirilecek olan mahallelerin komple temizlik çalışmalarına, Topçular Mahallesi’nden başladı.

 Ekipler araç, ekipmanlarla Topçular Mahallesi’ne gelirken, Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay’da bizzat çalışmaları yerinde inceledi ve gerekli direktifleri verdi. EVSEL VE KATI ATIKLAR KALDIRILDI Yapılan çalışma kapsamında görsel kirlilik oluşturan evsel ve katı atıklar, iş makinelerinin yardımıyla toplanarak kamyonlara yüklendi. Akabinde kaldırımlarda ve toprak alanlarda oluşan yabani otlar itinayla kesildi.   ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ Yıkama aracı tarafından da tüm çöp konteynerleri tek tek yıkanarak, dezenfekte edildi. Böylelikle koku ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş oldu. Son olarak da bütün atıkların kaldırılması sonrasında, caddeler tazyikli suyla yıkanırken, temiz bir görünüme kavuşturuldu.    MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Çalışmaları yakından takip edip, takdir eden mahalle sakinleri de, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve ekiplere teşekkürlerini ilettiler. Yetkililer ileriki günlerde de diğer mahallelerin belli bir program dâhilinde temizleneceğini bildirdiler.
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait ekipler, ilçe genelinde gerçekleştirilecek olan mahallelerin komple temizlik çalışmalarına, Topçular Mahallesi’nden başladı.

 Ekipler araç, ekipmanlarla Topçular Mahallesi’ne gelirken, Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay’da bizzat çalışmaları yerinde inceledi ve gerekli direktifleri verdi.

EVSEL VE KATI ATIKLAR KALDIRILDI
Yapılan çalışma kapsamında görsel kirlilik oluşturan evsel ve katı atıklar, iş makinelerinin yardımıyla toplanarak kamyonlara yüklendi. Akabinde kaldırımlarda ve toprak alanlarda oluşan yabani otlar itinayla kesildi.  

ÇÖP KONTEYNERLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ
Yıkama aracı tarafından da tüm çöp konteynerleri tek tek yıkanarak, dezenfekte edildi. Böylelikle koku ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş oldu. Son olarak da bütün atıkların kaldırılması sonrasında, caddeler tazyikli suyla yıkanırken, temiz bir görünüme kavuşturuldu.   

MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Çalışmaları yakından takip edip, takdir eden mahalle sakinleri de, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve ekiplere teşekkürlerini ilettiler. Yetkililer ileriki günlerde de diğer mahallelerin belli bir program dâhilinde temizleneceğini bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.