TERCİH KOMİSYONLARI REHBERLİK İÇİN GÖREVE HAZIR

Eğitim 02.07.2019 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TERCİH KOMİSYONLARI REHBERLİK İÇİN GÖREVE HAZIR

Merkezi Sınav Ortaokul 8. Sınıflar LGS ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı Lise 12. Sınıf YKS Tercih Danışmanlıkları öğrencilere ve velilere doğru tercih konusunda bilgilendirme ve yönlendirme yapmak üzere Anıtpark'ta stant açtı.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme işlemleri ile ilgili önemli bir çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında öğrencilerin ve velilerin doğru tercih konusunda bilgilendirme ve yönlendirme yapmak üzere bu sene 11 komisyon kuruldu. Bu komisyonlardan 9'u okulda ve RAM'da 1 komisyon da Anıtpark'ta kuruldu.  Gölcük Anıtpark'ta kurulan komisyon üyeleri Gölcük Rehberlik Merkezi öğretmenlerinden Cumhur Şen, Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Müdür yardımcısı Sadullah Eren, Dumlupınar İlkokul müdür yardımcısı  Hüsnü Sırakaya, ilçe Tercih Danışmanı komisyonu, ilçe milli eğitim şube müdürleri Yakup Alp Tekin, Abdülhalik Köse, Ram müdürü Teoman Demir tarafından oluşturuldu.  İlçe Milli Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürleri ve bu konuda uzman kurulan öğretmen ekibiyle birlikte öğrencilere yardımcı olmak için Anıtpark'ta açılan stant 01-13 Temmuz tarihleri arasında açık olacak ve stantlarda öğrenciler ve veliler aldıkları puanlar ve adreslerine göre hangi okullara gidebilecekleri konusunda bilgi alabilecekler.  Anıtpark'ta ayrıca Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (Lise 12. Sınıf) YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verilecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 11 okulda ve RAM'da ve ayrıca Anıtpark'ta olmak üzere toplamda 13 komisyon kuruldu. Komisyonlar 22-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında veli ve öğrencilere hizmet verecek. Fahri Haner 
Merkezi Sınav Ortaokul 8. Sınıflar LGS ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı Lise 12. Sınıf YKS Tercih Danışmanlıkları öğrencilere ve velilere doğru tercih konusunda bilgilendirme ve yönlendirme yapmak üzere Anıtpark'ta stant açtı.

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme işlemleri ile ilgili önemli bir çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında öğrencilerin ve velilerin doğru tercih konusunda bilgilendirme ve yönlendirme yapmak üzere bu sene 11 komisyon kuruldu. Bu komisyonlardan 9'u okulda ve RAM'da 1 komisyon da Anıtpark'ta kuruldu.  Gölcük Anıtpark'ta kurulan komisyon üyeleri Gölcük Rehberlik Merkezi öğretmenlerinden Cumhur Şen, Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu Müdür yardımcısı Sadullah Eren, Dumlupınar İlkokul müdür yardımcısı 
Hüsnü Sırakaya, ilçe Tercih Danışmanı komisyonu, ilçe milli eğitim şube müdürleri Yakup Alp Tekin, Abdülhalik Köse, Ram müdürü Teoman Demir tarafından oluşturuldu. 

İlçe Milli Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürleri ve bu konuda uzman kurulan öğretmen ekibiyle birlikte öğrencilere yardımcı olmak için Anıtpark'ta açılan stant 01-13 Temmuz tarihleri arasında açık olacak ve stantlarda öğrenciler ve veliler aldıkları puanlar ve adreslerine göre hangi okullara gidebilecekleri konusunda bilgi alabilecekler.  Anıtpark'ta ayrıca Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (Lise 12. Sınıf) YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verilecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 11 okulda ve RAM'da ve ayrıca Anıtpark'ta olmak üzere toplamda 13 komisyon kuruldu. Komisyonlar 22-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında veli ve öğrencilere hizmet verecek.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.