TERÖR ARTIK SON BULSUN

Gündem 23.12.2016 - 08:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TERÖR ARTIK SON BULSUN

Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı harekatında Türk askerlerine yönelik terör örgütü IŞİD unsurları tarafından dün saldırılar düzenlendi. Saldırılarda; biri Binbaşı, 4'ü Astsubay, 9'u Uzman Çavuş 14 askerimiz şehit oldu. Eskişehirliler derneği terörü lanetlemek için bir araya geldi.

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi Şehitlerimize rahmet, Gazilerimize de Acil şifalar diledi ve bu terörün son bulmasını söyledi.  Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol, ‘’Hepimizin bildiği  üzere 24 Ağustos 2016’da Suriye’nin Cerablus kentinin IŞİD’den temizlenmesi ve sınır güvenliğinin sağlanması amacıyla Fırat kalkanı operasyonu başlatılmıştır. Bu gün Fırat kalkanı operasyonunun 120. Günü ve bugüne kadar 32 şehit ve yaralımız var. Son olarak El-Bab’ta görev yapan Eskişehirli Binbaşı Bülent Albayrak’ta şehit olmuştur.  Yaşamamız için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.  Bizim için şehitlerimizin nereli olduğunun bir önemi yok. Fakat şehit Binbaşımızın Eskişehirli olması baba evinin de Gölcük Şirinköyde olması acımızı biraz daha derinleştirmiştir. Bu vatan için bayrak için ve bizlerin daha güvenli bir ülkede yaşamamız için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere tüm ülkemize sabırlar diliyorum. Tüm gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum.  Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma  Derneği olarak Gölcüğümüzün, Eskişehir’imizin ve tüm Türkiye’mizin başı sağ olsun. Ve bu son olsun dedi.’’ 
Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı harekatında Türk askerlerine yönelik terör örgütü IŞİD unsurları tarafından dün saldırılar düzenlendi. Saldırılarda; biri Binbaşı, 4'ü Astsubay, 9'u Uzman Çavuş 14 askerimiz şehit oldu. Eskişehirliler derneği terörü lanetlemek için bir araya geldi.

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi Şehitlerimize rahmet, Gazilerimize de Acil şifalar diledi ve bu terörün son bulmasını söyledi. 
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol, ‘’Hepimizin bildiği  üzere 24 Ağustos 2016’da Suriye’nin Cerablus kentinin IŞİD’den temizlenmesi ve sınır güvenliğinin sağlanması amacıyla Fırat kalkanı operasyonu başlatılmıştır. Bu gün Fırat kalkanı operasyonunun 120. Günü ve bugüne kadar 32 şehit ve yaralımız var. Son olarak El-Bab’ta görev yapan Eskişehirli Binbaşı Bülent Albayrak’ta şehit olmuştur. 
Yaşamamız için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. 
Bizim için şehitlerimizin nereli olduğunun bir önemi yok. Fakat şehit Binbaşımızın Eskişehirli olması baba evinin de Gölcük Şirinköyde olması acımızı biraz daha derinleştirmiştir. Bu vatan için bayrak için ve bizlerin daha güvenli bir ülkede yaşamamız için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere tüm ülkemize sabırlar diliyorum. Tüm gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum. 
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma  Derneği olarak Gölcüğümüzün, Eskişehir’imizin ve tüm Türkiye’mizin başı sağ olsun. Ve bu son olsun dedi.’’ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.