LASTİK İŞ

TERÖR DESTEKCİSİ PROFİLLERİ BİLDİRİN

Kocaeli 11.12.2016 - 21:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TERÖR DESTEKCİSİ PROFİLLERİ BİLDİRİN

Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan, sosyal medya üzerinden terörfaaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları kendilerine bildirmelerini istedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan, sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları kendilerine bildirmelerini istedi. Ülke genelinde artan terör olayları ve dış güçlerin tehditinden dolayı Emniyet Genel Müdürlüğü, bu tür paylaşım ve içeriklere karşı vatandaşların duyarlı olunması uyarısında bulundu. Vatandaşlardan sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları siber.onleme.arastirma@egm.gov.tr, siber@egm.gov.tr adreslerine bağlantı adresi ve ekran görüntüsüyle bildirmelerini istendi.
Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan, sosyal medya üzerinden terörfaaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları kendilerine bildirmelerini istedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan, sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları kendilerine bildirmelerini istedi.

Ülke genelinde artan terör olayları ve dış güçlerin tehditinden dolayı Emniyet Genel Müdürlüğü, bu tür paylaşım ve içeriklere karşı vatandaşların duyarlı olunması uyarısında bulundu.

Vatandaşlardan sosyal medya üzerinden terör faaliyetlerini destekleyen ve suç unsurları içeren profil ve sayfaları siber.onleme.arastirma@egm.gov.tr, siber@egm.gov.tr adreslerine bağlantı adresi ve ekran görüntüsüyle bildirmelerini istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.