LASTİK İŞ
ismail

''TERÖRİSTLER TÜM İNSANLIĞI HEDEF ALMIŞTIR''

Kocaeli 01.01.2017 - 18:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''TERÖRİSTLER TÜM İNSANLIĞI HEDEF ALMIŞTIR''

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı (KSO) Ayhan Zeytinoğlu,yeni yıl kutlaması yapanların üzerine kurşun yağdırarak çoğunluğu yabancı uyruklu 39 kişinin ölümüne 4’ü ağır 65 kişinin yaralandığını çok büyük bir üzüntüyle öğrendiğini açıkladı.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı (KSO) Ayhan Zeytinoğlu, İstanbul Ortaköy'de bir gece kulübüne saat 01.15 sıralarında gerçekleşen terör saldırısında bir saldırganın uzun namlulu silahla yeni yıl kutlaması yapanların üzerine kurşun yağdırarak çoğunluğu yabancı uyruklu 39 kişinin ölümüne 4’ü ağır 65 kişinin yaralandığını çok büyük bir üzüntüyle öğrendiğini açıkladı.   İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin çoğunluğunun yabancı uyruklu olduğuna dikkat çeken KSO Başkanı Zeytinoğlu, “Masum sivillerin katledildiği bu hain saldırı sadece Türkiye’yi değil tüm insanlığı hedef almıştır. Bunun yanında, küresel terör tehdidinin boyutlarını da gözler önüne seren bu saldırı teröre karşı ortak bir cephe oluşturulmasının aciliyetini gündeme getirmektedir. Uluslararası işbirliği etkin bir şekilde sağlanmalı ve destek mesajları sözde kalmamalıdır.”   “Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara şifa diliyorum”  
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı (KSO) Ayhan Zeytinoğlu,yeni yıl kutlaması yapanların üzerine kurşun yağdırarak çoğunluğu yabancı uyruklu 39 kişinin ölümüne 4’ü ağır 65 kişinin yaralandığını çok büyük bir üzüntüyle öğrendiğini açıkladı.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı (KSO) Ayhan Zeytinoğlu, İstanbul Ortaköy'de bir gece kulübüne saat 01.15 sıralarında gerçekleşen terör saldırısında bir saldırganın uzun namlulu silahla yeni yıl kutlaması yapanların üzerine kurşun yağdırarak çoğunluğu yabancı uyruklu 39 kişinin ölümüne 4’ü ağır 65 kişinin yaralandığını çok büyük bir üzüntüyle öğrendiğini açıkladı.

 

İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin çoğunluğunun yabancı uyruklu olduğuna dikkat çeken KSO Başkanı Zeytinoğlu, “Masum sivillerin katledildiği bu hain saldırı sadece Türkiye’yi değil tüm insanlığı hedef almıştır. Bunun yanında, küresel terör tehdidinin boyutlarını da gözler önüne seren bu saldırı teröre karşı ortak bir cephe oluşturulmasının aciliyetini gündeme getirmektedir. Uluslararası işbirliği etkin bir şekilde sağlanmalı ve destek mesajları sözde kalmamalıdır.

 

“Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara şifa diliyorum”


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.