LASTİK İŞ
ismail

TERS EV'İ GÖRMEYE MUTLAKA GİDİN !

Kocaeli 17.01.2020 - 19:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TERS EV'İ GÖRMEYE MUTLAKA GİDİN !

Değrmendere Minübüscüler Kooperatif Başkanı Gölcüklü iş adamı Mehmet Yaşar tarafından Ormanya içersinde yapımı tamamlanan Ters Ev, 18 Ocak Cumartesi günü açıyor.

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı olma özelliğini barındıran Kartepe’deki Ormanya’da artık Ters Ev’de yer alacak. Türkiye’nin bazı illerinde bulunan ve büyük ilgi gören Ters Ev, Değirmendere Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Gölcüklü iş adamı Mehmet Yaşar tarafından hayata geçirildi. Fiyatları belli oldu Bir dönümlük alan üzerinde inşasına başlanan ve yaklaşık 4 ay gibi bir sürede tamamlanan Ters Ev, 18 Ocak Cumartesi kapılarını açacak. Dubleks daire olarak tasarlanan ve içerisindeki tüm eşyaların ters olarak dizayn edildiği Ters Ev sizleri çok şaşırtacak. Haftanın her günü açık olacak olan Ters Ev’de bir evde bulunması gereken tüm eşyalar bulunuyor, hatta garajında bir de aracı var. Ters Ev’e giriş ücretleri de belirlendi. Ters Ev’e girmek isteyen 0-3 Yaş Ücretsiz, 4-18 Yaş 10TL, 18- Yaş Üstü 15TL olarak belirlendi. Ters Ev’in kapısı saat 10.00’da açılacak, 18.00’de kapanacak. 
Değrmendere Minübüscüler Kooperatif Başkanı Gölcüklü iş adamı Mehmet Yaşar tarafından Ormanya içersinde yapımı tamamlanan Ters Ev, 18 Ocak Cumartesi günü açıyor.

Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı olma özelliğini barındıran Kartepe’deki Ormanya’da artık Ters Ev’de yer alacak. Türkiye’nin bazı illerinde bulunan ve büyük ilgi gören Ters Ev, Değirmendere Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Gölcüklü iş adamı Mehmet Yaşar tarafından hayata geçirildi.

Fiyatları belli oldu

Bir dönümlük alan üzerinde inşasına başlanan ve yaklaşık 4 ay gibi bir sürede tamamlanan Ters Ev, 18 Ocak Cumartesi kapılarını açacak. Dubleks daire olarak tasarlanan ve içerisindeki tüm eşyaların ters olarak dizayn edildiği Ters Ev sizleri çok şaşırtacak.

Haftanın her günü açık olacak olan Ters Ev’de bir evde bulunması gereken tüm eşyalar bulunuyor, hatta garajında bir de aracı var. Ters Ev’e giriş ücretleri de belirlendi. Ters Ev’e girmek isteyen 0-3 Yaş Ücretsiz, 4-18 Yaş 10TL, 18- Yaş Üstü 15TL olarak belirlendi. Ters Ev’in kapısı saat 10.00’da açılacak, 18.00’de kapanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.