TERSANE İLKÖĞRETİM OKULUNDA OKUMA YAZMA KURSU AÇILDI

Eğitim 31.10.2019 - 17:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TERSANE İLKÖĞRETİM OKULUNDA OKUMA YAZMA KURSU AÇILDI

Okumayan Kalmasın projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gölcük Tersane ilkokulunda okuma yazma kursu açıldı 7 kursiyer okuma yazma kursuna katıldı.

Hayat boyu öğrenme projesi devam etmesi üzerine 2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasıyla Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından el beceri kursları açılmaya başladı. Bu kursların yanı sıra okuma bilmeyen kalmasın projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gölcük Tersane ilkokulunda okuma yazma kursu açıldı. Kursa başlayan 7 kursiyerlerden 3 kişi 25 yaşında, 1, 55 yaşında, biri 34 yaşında, biri 66 yaşında, biriside 63 yaşında okuma yazma öğrenmek için derslerine başladılar.  Okuma yazma kursu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “bu dönem ilçemizde bulunan okul ve muhtarlıklarımızda hayat boyu öğrenme kurslarımızın çoğunu açtık. Normalde el beceri kursuna müracaat eden ve müracaat ettiği  branştaki kurslarında kapasite 14 olduğunda açılırken, okuma yazma kursunda bir kişi dahi olsa o kurs açılacak. Kursa gelemeyen kişi ve okuma yazma öğrenmek istiyorsa evine öğretmen görevlendirilir” dedi. Fahri Haner 
Okumayan Kalmasın projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gölcük Tersane ilkokulunda okuma yazma kursu açıldı 7 kursiyer okuma yazma kursuna katıldı.

Hayat boyu öğrenme projesi devam etmesi üzerine 2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasıyla Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından el beceri kursları açılmaya başladı. Bu kursların yanı sıra okuma bilmeyen kalmasın projesi kapsamında Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Gölcük Tersane ilkokulunda okuma yazma kursu açıldı. Kursa başlayan 7 kursiyerlerden 3 kişi 25 yaşında, 1, 55 yaşında, biri 34 yaşında, biri 66 yaşında, biriside 63 yaşında okuma yazma öğrenmek için derslerine başladılar. 

Okuma yazma kursu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “bu dönem ilçemizde bulunan okul ve muhtarlıklarımızda hayat boyu öğrenme kurslarımızın çoğunu açtık. Normalde el beceri kursuna müracaat eden ve müracaat ettiği  branştaki kurslarında kapasite 14 olduğunda açılırken, okuma yazma kursunda bir kişi dahi olsa o kurs açılacak. Kursa gelemeyen kişi ve okuma yazma öğrenmek istiyorsa evine öğretmen görevlendirilir” dedi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.