LASTİK İŞ

TERSANEDEN 35 İŞÇİ EMEKLİ OLDU

13.07.2018 - 12:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TERSANEDEN 35 İŞÇİ EMEKLİ OLDU

Gölcük Tersane Komutanlığında yıllarca çalışarak emekli olan Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi üyelerinden 35 işçi için sendika binasında sendika yönetimi tarafından emeklilik töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ile yönetimi ve Tersane Komutanlığının çeşitli bölümlerinden çalışarak emekli olan 35 yeni emekli işçi katılım sağladı.  Törende açıklama yapan sendika Başkanı Turhan Yıldız; “öncelikle emekliliğiniz hayırlı olmasını dilerim. Sizler yıllarca sendikamıza destek vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu güne kadar geldik. Bu gün ise içimizden ayrılıyorsunuz. Bizler buna üzülürken, aynı zamanda kazasız belasız emekli oluşunuza seviniyoruz. Değerli arkadaşlar emekli oldunuz. Ama bizim kapımız her zaman sizlere sonsuza kadar açıktır. Daima sizleri aramızda görmek istiyoruz. Bu gün 35 arkadaşımız Gölcük Tersane Komutanlığı bakım onarım, Karamürsel Deniz Eğitim Merkezi, Ereğli Onarım Destek Komutanlığı ve Bartın Onarım Destek Komutanlığından yıllarca başarılı bir şekilde çalışan 35 arkadaşımız bu gün emekli oldu. Siz değerli emekli arkadaşlarımıza bundan sonraki yaşamında aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim” dedi. Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreter Nüsret Subaşı, emekli ikramiyesi ve emekli maaş bağlantısının nasıl gerçekleşeceği anlattı. Bu açıklamaların ardından sendika tarafından yeni emekli olan üyelerine birer hediye takdim etti.
Gölcük Tersane Komutanlığında yıllarca çalışarak emekli olan Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi üyelerinden 35 işçi için sendika binasında sendika yönetimi tarafından emeklilik töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ile yönetimi ve Tersane Komutanlığının çeşitli bölümlerinden çalışarak emekli olan 35 yeni emekli işçi katılım sağladı.

 Törende açıklama yapan sendika Başkanı Turhan Yıldız; “öncelikle emekliliğiniz hayırlı olmasını dilerim. Sizler yıllarca sendikamıza destek vererek birlik ve beraberlik içerisinde bu güne kadar geldik. Bu gün ise içimizden ayrılıyorsunuz. Bizler buna üzülürken, aynı zamanda kazasız belasız emekli oluşunuza seviniyoruz. Değerli arkadaşlar emekli oldunuz. Ama bizim kapımız her zaman sizlere sonsuza kadar açıktır. Daima sizleri aramızda görmek istiyoruz. Bu gün 35 arkadaşımız Gölcük Tersane Komutanlığı bakım onarım, Karamürsel Deniz Eğitim Merkezi, Ereğli Onarım Destek Komutanlığı ve Bartın Onarım Destek Komutanlığından yıllarca başarılı bir şekilde çalışan 35 arkadaşımız bu gün emekli oldu. Siz değerli emekli arkadaşlarımıza bundan sonraki yaşamında aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim” dedi.

Türk Harb-iş Sendikası Kocaeli Şubesi Mali Sekreter Nüsret Subaşı, emekli ikramiyesi ve emekli maaş bağlantısının nasıl gerçekleşeceği anlattı. Bu açıklamaların ardından sendika tarafından yeni emekli olan üyelerine birer hediye takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.