LASTİK İŞ
ismail

TERSANEYE İŞ BAŞVURULARI PAZARTESİ BAŞLIYOR

Ekonomi 22.03.2019 - 14:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TERSANEYE İŞ BAŞVURULARI PAZARTESİ BAŞLIYOR

Donanma Komutanlığı Gölcük Tersanesi bünyesine alınacak 290 işçiyle ilgili detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

SÜREÇ BAŞLIYOR Donanma Komutanlığı Gölcük Tersanesi tarafından önümüzdeki günlerde tam 290 kişi fabrikalardaki çeşitli bölümlere alınacak. İki haftadır kamuoyunun gündeminde olan bu konuyla ilgili detaylar da belli oldu. Donanma Komutanlığı, gerekli yazıyı İŞKUR’a yazdı ve Gölcük Tersanesine alım süreci böylece başlamış oldu. PAZARTESİ GÜNÜ İŞKUR’dan alınan bilgilere göre Gölcük Tersanesine alınacak 290 işçi için başvurular 25 Mart Pazartesi günü başlıyor. Tersanede çalışmak isteyen vatandaşların öncelikle başvuru yapabilmesi için İŞKUR’a kayıtlı olması gerekiyor. NEREDEN BAŞVURU YAPILACAK? Gölcük Tersanesinde çalışmak isteyen ve bu fırsatı kaçırmak istemeyen vatandaşlar, İŞKUR’un internet sitesinden de başvuru yapabileceği gibi yine İŞKUR’un Gölcük, İzmit, Dilovası ve Gebze’deki hizmet noktalarından, belediye binalarındaki hizmet noktalarından ve ticaret odalarındaki hizmet noktalarından kendileri de başvuru yapabilecek. KURAYLA SEÇİLECEK İŞKUR tarafından Gölcük Tersanesine alınacak 290 personel için tam dört katı isim belirlenecek. Yani Gölcük Tersanesine alınacak 290 personel için İŞKUR bin 160 isim belirleyecek. Başvuru yapanlar arasından seçilecek bu bin 160 isim, Gölcük Tersanesinde, noter huzurunda çekilecek kurayla belli olacak. MÜLAKATA GİRİLECEK Yukarıda da belirtildiği gibi Gölcük Tersanesinde çalışmak isteyen vatandaşların öncelikle İŞKUR’a kaydının yapılmış olması gerekiyor. Noter huzurunda çekilen kurayla belirlenen isimler Gölcük Tersanesi tarafından mülakata alınacak. Her branş için dört isim belirlenecek ve mülakat sonucunda bu isimler teke düşürülerek tersanede işe alınacak. NE ZAMAN BAŞVURULAR BİTECEK? Öte yandan İŞKUR tarafından Gölcük Tersanesi başvuruları önümüzdeki pazartesiden itibaren 5 Yani 25 Mart Pazartesi günü başlayan Gölcük Tersanesi işçi alımı başvuru süreci 29 Mart Cuma günü mesai saati sonunda son bulacak.   GENEL ŞARTLAR a- 18 yaş ve üstü b- b- Askerlik şartı yok c- c- Mesleğine göre ilköğretim, orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunları, d- d- Ülke geneli e- e- Müracaat işkur üzerinden yapılacak f- f- Müracaat edenler içinden talep edilen sayının 4 katı oranında noter kurası ile mülakata gelecekler belirlenecektir. İŞE ALINACAK BÖLÜMLER AKÜCÜ 20, ARMADOR 6, BOBİNAJ 5, BORUCU 15, BOYACI 10 BADANACI 2, ÇARKÇI 3, DÖKÜMCÜ 4, ELEKTRİKÇİ 20, ELEKTRONİK 14, FİBERGLAS 4, FREZECİ 5, GENEL SERVİS 7, GEMİ ADAMI 2, HİDROLİKÇİ 4, İNŞAAT 8, İSKELECİ 3, İŞ MAK. OPR. 10, ISI YALITIMCI 4, KAYNAKÇI 20, KOMPRESÖR ONR. 3, LASTİK 2, MADEN KAPLAMA 6, MARANGOZ 3, MONTAJ 2, SAÇ VE İNCE SAÇ 4, SİLAHCI 2, SOĞUTMA VE YIKAMACI 4, TAŞLAMACI 2, TEKNE ONARIM 35, TESVİYESİ 35, TORNACI 12, TORPİDO KOVANCISI 2
Donanma Komutanlığı Gölcük Tersanesi bünyesine alınacak 290 işçiyle ilgili detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

SÜREÇ BAŞLIYOR
Donanma Komutanlığı Gölcük Tersanesi tarafından önümüzdeki günlerde tam 290 kişi fabrikalardaki çeşitli bölümlere alınacak.
İki haftadır kamuoyunun gündeminde olan bu konuyla ilgili detaylar da belli oldu. Donanma Komutanlığı, gerekli yazıyı İŞKUR’a yazdı ve Gölcük Tersanesine alım süreci böylece başlamış oldu.


PAZARTESİ GÜNÜ
İŞKUR’dan alınan bilgilere göre Gölcük Tersanesine alınacak 290 işçi için başvurular 25 Mart Pazartesi günü başlıyor.
Tersanede çalışmak isteyen vatandaşların öncelikle başvuru yapabilmesi için İŞKUR’a kayıtlı olması gerekiyor.


NEREDEN BAŞVURU YAPILACAK?
Gölcük Tersanesinde çalışmak isteyen ve bu fırsatı kaçırmak istemeyen vatandaşlar, İŞKUR’un internet sitesinden de başvuru yapabileceği gibi yine İŞKUR’un Gölcük, İzmit, Dilovası ve Gebze’deki hizmet noktalarından, belediye binalarındaki hizmet noktalarından ve ticaret odalarındaki hizmet noktalarından kendileri de başvuru yapabilecek.


KURAYLA SEÇİLECEK
İŞKUR tarafından Gölcük Tersanesine alınacak 290 personel için tam dört katı isim belirlenecek.
Yani Gölcük Tersanesine alınacak 290 personel için İŞKUR bin 160 isim belirleyecek. Başvuru yapanlar arasından seçilecek bu bin 160 isim, Gölcük Tersanesinde, noter huzurunda çekilecek kurayla belli olacak.


MÜLAKATA GİRİLECEK
Yukarıda da belirtildiği gibi Gölcük Tersanesinde çalışmak isteyen vatandaşların öncelikle İŞKUR’a kaydının yapılmış olması gerekiyor. Noter huzurunda çekilen kurayla belirlenen isimler Gölcük Tersanesi tarafından mülakata alınacak. Her branş için dört isim belirlenecek ve mülakat sonucunda bu isimler teke düşürülerek tersanede işe alınacak.

NE ZAMAN BAŞVURULAR BİTECEK?
Öte yandan İŞKUR tarafından Gölcük Tersanesi başvuruları önümüzdeki pazartesiden itibaren 5 Yani 25 Mart Pazartesi günü başlayan Gölcük Tersanesi işçi alımı başvuru süreci 29 Mart Cuma günü mesai saati sonunda son bulacak.

 

GENEL ŞARTLAR
a- 18 yaş ve üstü
b- b- Askerlik şartı yok
c- c- Mesleğine göre ilköğretim, orta öğretim, ön lisans ve lisans mezunları,
d- d- Ülke geneli
e- e- Müracaat işkur üzerinden yapılacak
f- f- Müracaat edenler içinden talep edilen sayının 4 katı oranında noter kurası ile mülakata
gelecekler belirlenecektir.
İŞE ALINACAK BÖLÜMLER
AKÜCÜ 20,
ARMADOR 6,
BOBİNAJ 5,
BORUCU 15,
BOYACI 10
BADANACI 2,
ÇARKÇI 3,
DÖKÜMCÜ 4,
ELEKTRİKÇİ 20,
ELEKTRONİK 14,
FİBERGLAS 4,
FREZECİ 5,
GENEL SERVİS 7,
GEMİ ADAMI 2,
HİDROLİKÇİ 4,
İNŞAAT 8,
İSKELECİ 3,
İŞ MAK. OPR. 10,
ISI YALITIMCI 4,
KAYNAKÇI 20,
KOMPRESÖR ONR. 3,
LASTİK 2,
MADEN KAPLAMA 6,
MARANGOZ 3,
MONTAJ 2,
SAÇ VE İNCE SAÇ 4,
SİLAHCI 2,
SOĞUTMA VE YIKAMACI 4,
TAŞLAMACI 2,
TEKNE ONARIM 35,
TESVİYESİ 35,
TORNACI 12,
TORPİDO KOVANCISI 2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.