TEŞEKKÜR

06.08.2019 - 10:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEŞEKKÜR

Allah’ıma şükürler olsun babamız Mustafa Derin’i bize bağışladı. Hastalığı sürecinde büyük özveri gösteren  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan‘a Genel Cerrahi Uzmanı  Op. Dr. Hülya Boztepe’ye, Deri ve Zühveri Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr.  Ayşe Pekdemir Şen’e, Genel Cerrahi Servisi hemşirelerine ve Personeline Temizlik Personel Şefi Melike Baydan ve ekibine, Hastanede ziyaret eden, telefonla arayan ve sosyal medyadan bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederiz. Emine - Ersin AKBOYUN

Allah’ıma şükürler olsun babamız Mustafa Derin’i bize bağışladı. Hastalığı sürecinde büyük özveri gösteren  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan‘a Genel Cerrahi Uzmanı  Op. Dr. Hülya Boztepe’ye, Deri ve Zühveri Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr.  Ayşe Pekdemir Şen’e, Genel Cerrahi Servisi hemşirelerine ve Personeline Temizlik Personel Şefi Melike Baydan ve ekibine, Hastanede ziyaret eden, telefonla arayan ve sosyal medyadan bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederiz.
Emine - Ersin AKBOYUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.