TEŞEKKÜRLER ALPEREN KOCATÜRK

Spor 12.11.2017 - 13:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEŞEKKÜRLER ALPEREN KOCATÜRK

Genç yaşlarda spora başlayan minik sporcularımız, yaptıkları çalışmaların karşılığını yine küçük yaşlarda almaya başlıyorlar. Bunlardan birisi de, Kocaeli Gençlik Spor Jimnastik takımı sporcusu Alperen Kocatürk

KOCATÜRK AİLESİNİN GURURU OLDU Önceki Bursa'da yapılan, Türkiye 1. Lig Jimnastik Şampiyonası, ilçemiz ve ilimiz adına oldukça başarılı geçti. Bu şampiyonanın ilçemiz adına sevindirici yanı, ilçemiz işadamlarından Çetin Kocatürk'ün oğlu Muhammet Alperen Kocatürk'ün de yer aldığı, Kocaeli Gençlik Spor Jimnastik takımının şampiyon olması oldu. 7 takımın mücadele ettiği şampiyonada, 2017 yılının şampiyonu, Alperen Kocatürk'ün de yer aldığı Kocaeli Jimnastik Takımı oldu. Özellikle Alperen'in bu başarısı başta anne ve babası olmak üzere, tüm Kocatürk ailesini oldukça mutlu etti.  Bizde Yeni Hölcük Gazetesi olarak, minik sporcumuz Muhammet Alperen Kocatürk'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 
Genç yaşlarda spora başlayan minik sporcularımız, yaptıkları çalışmaların karşılığını yine küçük yaşlarda almaya başlıyorlar. Bunlardan birisi de, Kocaeli Gençlik Spor Jimnastik takımı sporcusu Alperen Kocatürk

KOCATÜRK AİLESİNİN GURURU OLDU

Önceki Bursa'da yapılan, Türkiye 1. Lig Jimnastik Şampiyonası, ilçemiz ve ilimiz adına oldukça başarılı geçti. Bu şampiyonanın ilçemiz adına sevindirici yanı, ilçemiz işadamlarından Çetin Kocatürk'ün oğlu Muhammet Alperen Kocatürk'ün de yer aldığı, Kocaeli Gençlik Spor Jimnastik takımının şampiyon olması oldu. 7 takımın mücadele ettiği şampiyonada, 2017 yılının şampiyonu, Alperen Kocatürk'ün de yer aldığı Kocaeli Jimnastik Takımı oldu. Özellikle Alperen'in bu başarısı başta anne ve babası olmak üzere, tüm Kocatürk ailesini oldukça mutlu etti. 
Bizde Yeni Hölcük Gazetesi olarak, minik sporcumuz Muhammet Alperen Kocatürk'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.