TEŞEKKÜRLER CEMİL ÇAKMAK

Gölcük 03.10.2017 - 10:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TEŞEKKÜRLER CEMİL ÇAKMAK

İlçemizin renkli simalarından birisi olan, Gölcük Niğdeliler Derneği eski Başkanı ve mevcut yönetimde, 2. Başkanlık Görevini sürdüren Cemil Çakmak, çok çalışkan ve beşeri ilişkileri iyi olan sıcak kanlı bir insan olarak tanınır. Sevgili Çakmak’ın bir güzel huyuda ilçemizdeki gazetelerin muhabirleri ile olan iyi ve dürüst ilişkileridir. Gerek Başkanlığı döneminde, gerekse şimdiki 2. Başkanlık görevi döneminde, gazeteciler ile iyi ilişkilerini hep sürdürmüş bir isimdir. Bizim camiada da oldukça sevilen bir isim olan Sevgili Çakmak, geçtiğimiz hafta sonu gazetecilere bir jest yaparak, öğlen yemeğinde hasret giderdi. Başkan Çakmak’ın bu yemeğine bir gazete hariç her gazetenin muhabiri katıldı. 14. Sokak’ta bulunan “Konya Akşehir Etli Ekmek Pide Salonu” nda, gazeteciler için mükellef bir sofra hazırlatan Çakmak, bir kez daha gönüllerde taht kurdu. Başkan Yardımcısı Çakmak, bize hitaben yaptığı kısa konuşmada, “Basın mensupları bizim için çok değerlidir. Haberlerimizi yayınlamak için gece gündüz çalışan siz değerli arkadaşlarımızı asla unutmuyor, her zaman değer veriyoruz. Bizler dernek olarak her zaman siz değerli basın mensuplarının yanındayız. Sizin de bize gösterdiğiniz sevgi ve alaka bizleri çok mutlu ediyor. Bugün de Gölcük’ün değerli basın mensuplarını burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Beni kırmayıp, buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. Bizde Sevgili Cemil Çakmak’a, bu nazik düşüncesi ve jestinden dolayı teşekkür ediyor, basın mensuplarına göstermiş hassasiyeti takdirle karşılıyoruz. Teşekürler Cemil Çakmak...

İlçemizin renkli simalarından birisi olan, Gölcük Niğdeliler Derneği eski Başkanı ve mevcut yönetimde, 2. Başkanlık Görevini sürdüren Cemil Çakmak, çok çalışkan ve beşeri ilişkileri iyi olan sıcak kanlı bir insan olarak tanınır.

Sevgili Çakmak’ın bir güzel huyuda ilçemizdeki gazetelerin muhabirleri ile olan iyi ve dürüst ilişkileridir. Gerek Başkanlığı döneminde, gerekse şimdiki 2. Başkanlık görevi döneminde, gazeteciler ile iyi ilişkilerini hep sürdürmüş bir isimdir.

Bizim camiada da oldukça sevilen bir isim olan Sevgili Çakmak, geçtiğimiz hafta sonu gazetecilere bir jest yaparak, öğlen yemeğinde hasret giderdi. Başkan Çakmak’ın bu yemeğine bir gazete hariç her gazetenin muhabiri katıldı.

14. Sokak’ta bulunan “Konya Akşehir Etli Ekmek Pide Salonu” nda, gazeteciler için mükellef bir sofra hazırlatan Çakmak, bir kez daha gönüllerde taht kurdu. Başkan Yardımcısı Çakmak, bize hitaben yaptığı kısa konuşmada,

“Basın mensupları bizim için çok değerlidir. Haberlerimizi yayınlamak için gece gündüz çalışan siz değerli arkadaşlarımızı asla unutmuyor, her zaman değer veriyoruz. Bizler dernek olarak her zaman siz değerli basın mensuplarının yanındayız.

Sizin de bize gösterdiğiniz sevgi ve alaka bizleri çok mutlu ediyor. Bugün de Gölcük’ün değerli basın mensuplarını burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Beni kırmayıp, buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Bizde Sevgili Cemil Çakmak’a, bu nazik düşüncesi ve jestinden dolayı teşekkür ediyor, basın mensuplarına göstermiş hassasiyeti takdirle karşılıyoruz. Teşekürler Cemil Çakmak...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.