LASTİK İŞ

TESİS GÜZEL PERSONEL EKSİK

Gölcük 11.01.2019 - 12:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TESİS GÜZEL PERSONEL EKSİK

TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi üyeleri için Erikli Tepe’ye tur düzenledi. Tesisi çok beğenen TEMAD üyeleri işletmeden memnun kalmadıklarını belirtti.

Gölcük Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi üyelerine yönelik yaptıkları etkinliklere devam ediyor. 70 kişilik TEMAD üyeleri  Erikli Tepeye gitti. Erikli tepede belediye tarafından yapılan tesislerden memnun kalan TEMAD ‘cılar ancak işletmeden memnun kalmadıklarını belirtti.   TESİS GÜZEL PERSONEL EKSİK TEMAD başkanı Bekir Tülü “70 kişilik gurubumuzla Erikli tepeye gittik. Gölcük Belediyesi çok güzel tesis yapmış. Biz gaha önce randevu alarak oraya gittik. Tesiste personel eksikliği nedeni ile bir çok aksaklık yaşandı. Doğa harikası yerde vatandaşa hizmet için personel açığıda kapatılmalı”dedi.  
TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetimi üyeleri için Erikli Tepe’ye tur düzenledi. Tesisi çok beğenen TEMAD üyeleri işletmeden memnun kalmadıklarını belirtti.

Gölcük Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi üyelerine yönelik yaptıkları etkinliklere devam ediyor. 70 kişilik TEMAD üyeleri  Erikli Tepeye gitti. Erikli tepede belediye tarafından yapılan tesislerden memnun kalan TEMAD ‘cılar ancak işletmeden memnun kalmadıklarını belirtti.

 

TESİS GÜZEL PERSONEL EKSİK

TEMAD başkanı Bekir Tülü “70 kişilik gurubumuzla Erikli tepeye gittik. Gölcük Belediyesi çok güzel tesis yapmış. Biz gaha önce randevu alarak oraya gittik. Tesiste personel eksikliği nedeni ile bir çok aksaklık yaşandı. Doğa harikası yerde vatandaşa hizmet için personel açığıda kapatılmalı”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.