LASTİK İŞ

TFF 3. LİG'DE SEZON FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ

Spor 30.07.2019 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TFF 3. LİG'DE SEZON FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ

TFF 3. Lig'de Lig fikstürü bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonunda çekildi. Bu sezon geçen sezon olduğu 3. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor'un ilk rakibi Ankara Temsilcisi Altındağ Belediyespor oldu. Gölcükspor ilk maçını kendi evinde 1 Eylül Pazar günü oynayacak. Temsilcimiz ilk deplasman maçını 8 Eylül Pazar günü İstanbul'da Bayrampaşaspor ile yapacak.

2019-2020 SEZONU 3. LİG FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ  TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te başlayan fikstür çekimi, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve kulüp temsilcilerinin katılmıyla gerçekleştirildi. Fiksür Çekiminde Gölcükspor'u, Başkan Hüseyin Çardak Temsil Etti.   "İNŞALLAH EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ" TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, fikstür töreni açılış konuşmasında Federasyon olarak TFF 3. Lig'e çok önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: "Yeni bir adım, yeni bir süreç ve uzun bir maraton başlıyor. Her sezon takımlarımız için ayrı bir güzellik ve heyecan. Bazı kulüplerimiz teknik direktör değiştiriyor, bazılarınız yeni transferler yapıyor, diğer taraftan kamp dönemleri var. Bunlar işin zevkli ve heyecanlı tarafları. Sizler, çok zor ve meşakkatli bir görev üstleniyorsunuz. Kulüp yöneticiliği zordur, zaman ve fedakarlık ister. Hele hele ahde vefa yoktur, başarı gelmezse hep eleştirilirsiniz. Umuyorum ki sezon sonu bu emeklerinizin karşılığını alırsınız."   TFF OLARAK 3. LİG KULÜPLERİNİ ÖNEMSİYORUZ" "3. Lig bizim için şöyle önemli. Aslında Türkiye'de futbolla ilgili görev yapan tüm amatör kardeşlerimizin bir üst hedefi, her zaman TFF 3. Lig'dir. Profesyonelliğe ilk adım burada atılır. Onların önünü açan, görev verip vitrine çıkaran daima 3. Lig'deki kulüplerimizdir. Bu nedenle siz kulüplerimizi çok önemsiyoruz. Türk futbolunu hep beraber kalkındırmamız lazım. Bunun için sizlere ve bizlere önemli görevler düşüyor. Dürüst, ahlaklı, düzgün bir şekilde görev yapmamız gerekiyor. Çünkü bu iş düzgün ve dürüst yapıldığında oyuncuya, kulüplerimize, ülke futboluna ayrı bir değer katıyor. Sizlerin sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi de belirtmek istiyorum. Güzel maçların oynandığı, hataların konuşulmadığı centilmence bir sezon temenni ediyorum. Yeni sezon 3. Lig ailesine hayırlı olsun."  GÖLCÜKSPOR'UN İLK YARI FİKSTÜRÜ 1. HAFTA: Gölcükspor-Altındağ Belediyespor 2. HAFTA: Bayrampaşaspor-Gölcükspor 3. HAFTA: Gölcükspor-Somaspor 4. HAFTA: Darıca Gençlerbirliği-Gölcükspor 5. HAFTA: Gölcükspor-Diyarbekirspor 6. HAFTA: Pazarspor-Gölcükspor 7. HAFTA: Gölcükspor-Osmaniyespor 8. HAFTA: Karacabeyspor-Gölcükspor 9. HAFTA: Gölcükspor-Nevşehir Belediyespor 10. HAFTA: Modafenspor-Gölcükspor 11. HAFTA: Gölcükspor-Halide Edip Adıvarspor 12. HAFTA: Malatya Yeşilyurtspor-Gölcükspor 13. HAFTA: Yozgatspor 1959 FK-Gölcükspor 14. HAFTA: Gölcükspor-Muğlaspor 15. HAFTA: Batman Petrolspor-Gölcükspor 16. HAFTA: Gölcükspor-1954 Kelkit Belediyespor 17. HAFTA: Nazilli Belediyespor-Gölcükspor
TFF 3. Lig'de Lig fikstürü bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonunda çekildi. Bu sezon geçen sezon olduğu 3. Grup'ta mücadele eden Gölcükspor'un ilk rakibi Ankara Temsilcisi Altındağ Belediyespor oldu. Gölcükspor ilk maçını kendi evinde 1 Eylül Pazar günü oynayacak. Temsilcimiz ilk deplasman maçını 8 Eylül Pazar günü İstanbul'da Bayrampaşaspor ile yapacak.

2019-2020 SEZONU 3. LİG FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ 
TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te başlayan fikstür çekimi, TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve kulüp temsilcilerinin katılmıyla gerçekleştirildi. Fiksür Çekiminde Gölcükspor'u, Başkan Hüseyin Çardak Temsil Etti.  

"İNŞALLAH EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ"
TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, fikstür töreni açılış konuşmasında Federasyon olarak TFF 3. Lig'e çok önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: "Yeni bir adım, yeni bir süreç ve uzun bir maraton başlıyor. Her sezon takımlarımız için ayrı bir güzellik ve heyecan. Bazı kulüplerimiz teknik direktör değiştiriyor, bazılarınız yeni transferler yapıyor, diğer taraftan kamp dönemleri var. Bunlar işin zevkli ve heyecanlı tarafları. Sizler, çok zor ve meşakkatli bir görev üstleniyorsunuz. Kulüp yöneticiliği zordur, zaman ve fedakarlık ister. Hele hele ahde vefa yoktur, başarı gelmezse hep eleştirilirsiniz. Umuyorum ki sezon sonu bu emeklerinizin karşılığını alırsınız."  

TFF OLARAK 3. LİG KULÜPLERİNİ ÖNEMSİYORUZ"
"3. Lig bizim için şöyle önemli. Aslında Türkiye'de futbolla ilgili görev yapan tüm amatör kardeşlerimizin bir üst hedefi, her zaman TFF 3. Lig'dir. Profesyonelliğe ilk adım burada atılır. Onların önünü açan, görev verip vitrine çıkaran daima 3. Lig'deki kulüplerimizdir. Bu nedenle siz kulüplerimizi çok önemsiyoruz. Türk futbolunu hep beraber kalkındırmamız lazım. Bunun için sizlere ve bizlere önemli görevler düşüyor. Dürüst, ahlaklı, düzgün bir şekilde görev yapmamız gerekiyor. Çünkü bu iş düzgün ve dürüst yapıldığında oyuncuya, kulüplerimize, ülke futboluna ayrı bir değer katıyor. Sizlerin sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi de belirtmek istiyorum. Güzel maçların oynandığı, hataların konuşulmadığı centilmence bir sezon temenni ediyorum. Yeni sezon 3. Lig ailesine hayırlı olsun." 

GÖLCÜKSPOR'UN İLK YARI FİKSTÜRÜ
1. HAFTA: Gölcükspor-Altındağ Belediyespor
2. HAFTA: Bayrampaşaspor-Gölcükspor
3. HAFTA: Gölcükspor-Somaspor
4. HAFTA: Darıca Gençlerbirliği-Gölcükspor
5. HAFTA: Gölcükspor-Diyarbekirspor
6. HAFTA: Pazarspor-Gölcükspor
7. HAFTA: Gölcükspor-Osmaniyespor
8. HAFTA: Karacabeyspor-Gölcükspor
9. HAFTA: Gölcükspor-Nevşehir Belediyespor
10. HAFTA: Modafenspor-Gölcükspor
11. HAFTA: Gölcükspor-Halide Edip Adıvarspor
12. HAFTA: Malatya Yeşilyurtspor-Gölcükspor
13. HAFTA: Yozgatspor 1959 FK-Gölcükspor
14. HAFTA: Gölcükspor-Muğlaspor
15. HAFTA: Batman Petrolspor-Gölcükspor
16. HAFTA: Gölcükspor-1954 Kelkit Belediyespor
17. HAFTA: Nazilli Belediyespor-Gölcükspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.