LASTİK İŞ

THE NESS'E YAKIŞMIYOR

Gölcük 22.08.2014 - 15:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

THE NESS'E YAKIŞMIYOR

Geçtiğimiz yıl açılan ve Termal& SPA Otel konsepti ile hizmet veren The Ness Otel'in SPA'sından şikayet var...

The Ness Otel, SPA hizmeti aldığı müşterilerinden hayal kırıklığı yaşatıyor. Dün The Ness Otel'in SPA'sından yararlanmak için otele giden adı bizd esaklı bir müşteri şikayetlerini şöyle dile getiriyor.. " The Ness Otel'in Sauna ve Buhar Odası hizmetinden yararlanmak için otele gittim. SPA resepsiyonundaki bayan görevli zahmet edip yüzümüze bile bakmazken daha önce 50 TL alınan ödeme için 60 TL talep etti.  Kendisine (Geçen sefer 50 TL almışlardı) demem üzerine alaycı bir tavırla (Demek ki size indirim yapmışlar) yanıtı veren görevli, havluları bankoya koyduktan sonra (Siz yolu biliyorusunuzdur) diyerek nazikçe başından savdı.  Girdiğimiz sauna soğuktu !.. "Nasıl olur ?" diye sorabilirsiniz ancak ortalama 80 derece olması gereken sauna ter atmak için değil de sanki serinlemek için vardı... Buhar Odası'na baktığımda burada da durum ne yazık ki aynıydı. Sauna da buhar yapmak için kullanılan su kovası boştu. Üstelik ortalıkta da uzun süre görevli görünmedi. Mecburen kalkıp kovayı kendimiz doldurduk... Duş almak için girdiğim bölümde duş'un sabitleme apararı kırıktı. Şampuan ise bütün uğraşlara rağmen talebime yanıt vermedi...Bir de baktım ki o da boştu... Duşlarda peçetelik var ancak çöp kovası yoktu. Benden önce duşu kullananların peçeteleri ise lavabonun hemen yanına bırakılmıştı. Saunanın yeterli ısıya ulaşması için iki saat kadar otelde kaldım. İnanırmısınız bu süre içinde tek bir otel görevlisini ne gördüm ne de gelip bir talebimiz olup olmadığını soran oldu.  Sözün kısası, The Ness gibi bir otelin SPA bölümü bende hayal kırklığı yarattı. Bunca yatırım, bunca emek ne yazık ki heba oluyor. Dilerim bu görüşlerimiz otel yönetimi duyar ve gerekli tedbiri alır. "
Geçtiğimiz yıl açılan ve Termal& SPA Otel konsepti ile hizmet veren The Ness Otel'in SPA'sından şikayet var...

The Ness Otel, SPA hizmeti aldığı müşterilerinden hayal kırıklığı yaşatıyor. Dün The Ness Otel'in SPA'sından yararlanmak için otele giden adı bizd esaklı bir müşteri şikayetlerini şöyle dile getiriyor..

" The Ness Otel'in Sauna ve Buhar Odası hizmetinden yararlanmak için otele gittim. SPA resepsiyonundaki bayan görevli zahmet edip yüzümüze bile bakmazken daha önce 50 TL alınan ödeme için 60 TL talep etti. 

Kendisine (Geçen sefer 50 TL almışlardı) demem üzerine alaycı bir tavırla (Demek ki size indirim yapmışlar) yanıtı veren görevli, havluları bankoya koyduktan sonra (Siz yolu biliyorusunuzdur) diyerek nazikçe başından savdı. 

Girdiğimiz sauna soğuktu !..

"Nasıl olur ?" diye sorabilirsiniz ancak ortalama 80 derece olması gereken sauna ter atmak için değil de sanki serinlemek için vardı... Buhar Odası'na baktığımda burada da durum ne yazık ki aynıydı.

Sauna da buhar yapmak için kullanılan su kovası boştu. Üstelik ortalıkta da uzun süre görevli görünmedi. Mecburen kalkıp kovayı kendimiz doldurduk...

Duş almak için girdiğim bölümde duş'un sabitleme apararı kırıktı. Şampuan ise bütün uğraşlara rağmen talebime yanıt vermedi...Bir de baktım ki o da boştu...

Duşlarda peçetelik var ancak çöp kovası yoktu.

Benden önce duşu kullananların peçeteleri ise lavabonun hemen yanına bırakılmıştı. Saunanın yeterli ısıya ulaşması için iki saat kadar otelde kaldım. İnanırmısınız bu süre içinde tek bir otel görevlisini ne gördüm ne de gelip bir talebimiz olup olmadığını soran oldu. 

Sözün kısası, The Ness gibi bir otelin SPA bölümü bende hayal kırklığı yarattı. Bunca yatırım, bunca emek ne yazık ki heba oluyor. Dilerim bu görüşlerimiz otel yönetimi duyar ve gerekli tedbiri alır. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.