THK 92 YAŞINDA

Gündem 15.02.2017 - 19:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

THK 92 YAŞINDA

Milli Piyango, Türk Hava Kurumunun 92. Yıl dönemi nedeni ile 19 Şubat'ta çekilecek olan biletlerde THK'nun yıl dönümünü kutluyor.

THK  Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Yönetimi 16 Şubat'ta kutlanacak olan 92. Kuruluş yıldönümü nedeni ile kuruma katkı için  100 adet Milli Piyango bileti aldı. HK Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Yönetimi geçtiğimiz gün dernek binasında Milli Piyangonun THK'nın 92. Kuruluş yılını işlediği biletlerini satın aldı. Başkan Saral ve Yönetimi 92. Kuruluş yıldönümüne özel 10 seri bilet  100 bilet aldılar. Başkan Saral, “16 Şubat'ta Türk Hava Kurumu'nun 92. Kuruluş yıldönümü kutlanacak. Bizlerde bu yılın etkinliğini bu şekilde kutluyoruz. Milli Piyango THK'ya güzel bir destekte bulundu. Bizde THK Gölcük Şubesi Yönetimi olarak 10 Seri yani 100 bilet aldık. Kurumumuzun 92. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” şeklinde konuştu. 
Milli Piyango, Türk Hava Kurumunun 92. Yıl dönemi nedeni ile 19 Şubat'ta çekilecek olan biletlerde THK'nun yıl dönümünü kutluyor.

THK  Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Yönetimi 16 Şubat'ta kutlanacak olan 92. Kuruluş yıldönümü nedeni ile kuruma katkı için  100 adet Milli Piyango bileti aldı.
HK Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Yönetimi geçtiğimiz gün dernek binasında Milli Piyangonun THK'nın 92. Kuruluş yılını işlediği biletlerini satın aldı. Başkan Saral ve Yönetimi 92. Kuruluş yıldönümüne özel 10 seri bilet  100 bilet aldılar. Başkan Saral, “16 Şubat'ta Türk Hava Kurumu'nun 92. Kuruluş yıldönümü kutlanacak. Bizlerde bu yılın etkinliğini bu şekilde kutluyoruz. Milli Piyango THK'ya güzel bir destekte bulundu. Bizde THK Gölcük Şubesi Yönetimi olarak 10 Seri yani 100 bilet aldık. Kurumumuzun 92. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.