THK 93’ÜNCÜ YILINI KUTLAYACAK

Gündem 15.02.2018 - 19:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

THK 93’ÜNCÜ YILINI KUTLAYACAK

Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek, bugün düzenleyecekleri 93. Yıl kutlama programına davet etti

THK’nun 93. Kuruluş Yıldönümü 16 Şubat Cuma günü kutlanacak. THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimi, Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi ve 93. Kuruluş yıldönümü kutlama programına davet etti. Başkan Cintaş, “Öncelikle ziyaret isteğimizi kırmadığınız için, siz değerli Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle kurulan, Kurumumuzun bu sene 93. Kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Bizler çalışmalarımızı bu bilinçle yapmaktayız. Gölcük’te özellikle çocuklara ve gençlere kurumumuzu anlatıyoruz. 16 Şubat’ta, kurumumuzun kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Siz değerli Kaymakamımızı da davet ediyor ve programımıza bekliyoruz” diye konuştu.   Kaymakam Altıntaş da, “THK sizin de belirttiğiniz gibi ülkemizin en önemli kurumlarından birisi. 93 yıllık tarihiyle, ülkemize önemli katkılarda bulunmuş bir kurum. Sizlerde Gölcük’te bu önemli kurumu temsil etmektesiniz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, kutlama programınıza davetinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ı makamında ziyaret ederek, bugün düzenleyecekleri 93. Yıl kutlama programına davet etti
THK’nun 93. Kuruluş Yıldönümü 16 Şubat Cuma günü kutlanacak. THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimi, Kaymakam Mustafa Altıntaş’ı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi ve 93. Kuruluş yıldönümü kutlama programına davet etti. Başkan Cintaş, “Öncelikle ziyaret isteğimizi kırmadığınız için, siz değerli Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emriyle kurulan, Kurumumuzun bu sene 93. Kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Bizler çalışmalarımızı bu bilinçle yapmaktayız. Gölcük’te özellikle çocuklara ve gençlere kurumumuzu anlatıyoruz. 16 Şubat’ta, kurumumuzun kuruluş yıldönümünü kutlayacağız. Siz değerli Kaymakamımızı da davet ediyor ve programımıza bekliyoruz” diye konuştu.
 
Kaymakam Altıntaş da, “THK sizin de belirttiğiniz gibi ülkemizin en önemli kurumlarından birisi. 93 yıllık tarihiyle, ülkemize önemli katkılarda bulunmuş bir kurum. Sizlerde Gölcük’te bu önemli kurumu temsil etmektesiniz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyor, kutlama programınıza davetinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.