THK 93. YAŞINI KUTLAYACAK

Gündem 14.02.2018 - 11:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

THK 93. YAŞINI KUTLAYACAK

Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimi dün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Başkan Cintaş, Başkan Ellibeş’i Türk Hava Kurumu’nun 16 Şubat’tan kutlanacak 93. Kuruluş yıldönümü programına davet etti.

Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi 16 Şubat’ta Türk Hava Kurumu’nun 93. Kuruluş yıldönümünü kutlayacak. THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimi  Başkan Ellibeş’i makamında ziyaret ederek, kuruluş yıldönümü kutlama programına davet etti.  ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ KURUMLARINDAN Ziyaret için teşekkür eden Başkan Ellibeş, Türk Hava Kurumunun ülkemizin en önemli kurumlarından birisi olduğunu ifade ederken, Başkan Çintaş ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Cintaş, ‘1925 yılında Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün isteği ile kurulan kurumumuz 16 Şubat’ta 93. yıldönümünü kutlayacak. Bizler Gölcük’te kutlama programı düzenleyeceğiz. Siz değerli Başkanımızı da aramızda görmek istiyoruz” dedi. Başkan Cintaş, 16 Şubat 1925 yılında Atatürk’ün emriyle kurulan kurumlarının kuruluş yıldönümünü en iyi şekilde kutlayacaklarını ifade etti.   YAPILACAK PROGRAM THK Gölcük Şubesi 93. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, ‘Türk Hava Kurumu 16 Şubat 1925 tarihinde kurulmuş, ülkemize havacılık yönünde bir çok önemli katkıda bulunmuştur. Bizler kurumumuzu bu bilinçle temsil ediyor, çalışmalarımızı yapıyoruz. 16 Şubat 2018 Cuma günü saat 13.45’te Anıtpark’ta çelenk sunum programı, saat 14.00’de Sanat Galerisinde kutlama programımız olacaktır. Bizler yönetimimizle birlikte davetiyelerimizi ilçe protokolümüze ve dostlarımıza ilettik. Tüm dostlarımızı 93. Kuruluş Yıldönümü kutlama programımıza davet ediyorum” dedi.
Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimi dün Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti. Başkan Cintaş, Başkan Ellibeş’i Türk Hava Kurumu’nun 16 Şubat’tan kutlanacak 93. Kuruluş yıldönümü programına davet etti.
Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi 16 Şubat’ta Türk Hava Kurumu’nun 93. Kuruluş yıldönümünü kutlayacak. THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş ve Yönetimi  Başkan Ellibeş’i makamında ziyaret ederek, kuruluş yıldönümü kutlama programına davet etti. 
ÜLKEMİZİN EN ÖNEMLİ KURUMLARINDAN
Ziyaret için teşekkür eden Başkan Ellibeş, Türk Hava Kurumunun ülkemizin en önemli kurumlarından birisi olduğunu ifade ederken, Başkan Çintaş ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Cintaş, ‘1925 yılında Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün isteği ile kurulan kurumumuz 16 Şubat’ta 93. yıldönümünü kutlayacak. Bizler Gölcük’te kutlama programı düzenleyeceğiz. Siz değerli Başkanımızı da aramızda görmek istiyoruz” dedi.
Başkan Cintaş, 16 Şubat 1925 yılında Atatürk’ün emriyle kurulan kurumlarının kuruluş yıldönümünü en iyi şekilde kutlayacaklarını ifade etti.
 
YAPILACAK PROGRAM
THK Gölcük Şubesi 93. Kuruluş yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, ‘Türk Hava Kurumu 16 Şubat 1925 tarihinde kurulmuş, ülkemize havacılık yönünde bir çok önemli katkıda bulunmuştur. Bizler kurumumuzu bu bilinçle temsil ediyor, çalışmalarımızı yapıyoruz. 16 Şubat 2018 Cuma günü saat 13.45’te Anıtpark’ta çelenk sunum programı, saat 14.00’de Sanat Galerisinde kutlama programımız olacaktır. Bizler yönetimimizle birlikte davetiyelerimizi ilçe protokolümüze ve dostlarımıza ilettik. Tüm dostlarımızı 93. Kuruluş Yıldönümü kutlama programımıza davet ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.