THK GÖLCÜK ŞUBESİ HİZMET ÇITASINI YÜKSELTTİ...

Gündem 18.10.2017 - 10:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

THK GÖLCÜK ŞUBESİ HİZMET ÇITASINI YÜKSELTTİ...

Ülkemizin en köklü ve en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1925 yılında kurluna, Türk Hava Kurumu (THK), Türk Gençliğine hizmet vermeye aralıksız devam ediyor.  Türkiye'nin hemen her yerinde örgütlü olan, THK ilçemizde de Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş önderliğinde güzel işlere imza atmaya devam ediyor. THK'nun bu ülke için ve bu ülke gençliği için yaptığı hizmetler saymakla bitmez.  Ama biz sizlerle, THK Gölcük Şubesi'nin yaptığı son işi paylaşmak istiyoruz. THK Gölcük Şubesi, 2017/2018 Yılı Eğitim Öğretim Yılı İçin İlk Model Uçak Kursunu, ilçemizin en güzel köylerinden birisi olan Hamidiye'de bulunan Hamidiye İlkokulunda geçtiğimiz günlerde açtı.  THK Gölcük Şube Başkanı Sevgili Mustafa Cintaş ve beraberindekiler, ilkokul çağındaki öğrencilere, THK'nu sevdirmek ve öğrencileri Model Uçaklarla tanıştırmak üzere, koları sıvadılar. Öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiği, Model Uçak Kurslarının, ilçemiz okullarında dalga dalga yayılmasını bekliyoruz.  Bizde, Atatürk'ün kurduğu THK'nu öğrencilere sevdiren ve benimseten Şube Başkanı Mustafa Cintaş ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz... 

Ülkemizin en köklü ve en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan ve Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1925 yılında kurluna, Türk Hava Kurumu (THK), Türk Gençliğine hizmet vermeye aralıksız devam ediyor. 
Türkiye'nin hemen her yerinde örgütlü olan, THK ilçemizde de Gölcük Şube Başkanı Mustafa Cintaş önderliğinde güzel işlere imza atmaya devam ediyor. THK'nun bu ülke için ve bu ülke gençliği için yaptığı hizmetler saymakla bitmez. 
Ama biz sizlerle, THK Gölcük Şubesi'nin yaptığı son işi paylaşmak istiyoruz. THK Gölcük Şubesi, 2017/2018 Yılı Eğitim Öğretim Yılı İçin İlk Model Uçak Kursunu, ilçemizin en güzel köylerinden birisi olan Hamidiye'de bulunan Hamidiye İlkokulunda geçtiğimiz günlerde açtı. 
THK Gölcük Şube Başkanı Sevgili Mustafa Cintaş ve beraberindekiler, ilkokul çağındaki öğrencilere, THK'nu sevdirmek ve öğrencileri Model Uçaklarla tanıştırmak üzere, koları sıvadılar. Öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiği, Model Uçak Kurslarının, ilçemiz okullarında dalga dalga yayılmasını bekliyoruz. 
Bizde, Atatürk'ün kurduğu THK'nu öğrencilere sevdiren ve benimseten Şube Başkanı Mustafa Cintaş ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.