LASTİK İŞ

THK'NA YENİ ÜYELER KAZANDIRILACAK

Gündem 13.12.2018 - 18:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

THK'NA YENİ ÜYELER KAZANDIRILACAK

Türk Hava Kurumu (THK)'nın açmış olduğu Model Uçak kursu eğitimi alan ve eğitimini başarıyla tamamlayan Gülcan Keser, Serbest uçuş rehber Öğretmenlik sertifikasını dün THK Gölcük Şube binasında yapılan programla aldı.

THK Gölcük Şube binasında gerçekleştirilen programda sertifikasını alan Gülcan Keser, Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Makine Bölümü Öğretmeni Gülcan Keser, THK'nın açmış olduğu Serbest uçuş rehber Öğretmenlik sertifikasını alarak, yaşadığı mutluluğu dile getirdi. THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, 'Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Bölümü Öğretmeni Sayın Gülcan Keser hanımefendi kurumumuzun açmış olduğu Model Uçak Kursu, Serbest Uçuş Rehber Öğretmenlik kursunu başarıyla tamamlamış, sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Kendisine kurumumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki öğrencilerimizi kurumumuza yönlendirerek, çocuklarımızı Genç Kanatlara kazandırmayı istiyorum. Ayrıca gençlerimizi sokaklardaki kötü alışkanlıklardan korumak için kurumumuza yönlendirmenizi Sayın Gülcan hanımdan rica ediyorum' dedi.  Keser, sertifikasını Cintaş'tan aldı  Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Bölümü Öğretmeni Gülcan Keser, 'Türk Hava Kurumu ülkemizin en köklü kurumlarından birisi. Ben böylesine önemli bir kurumdan eğitim almaktan çok mutluyum. Bundan sonra görev yaptığım okulumda bulunan öğrencilerimizi Türk Hava Kurumu'na yönlendirmekten büyük mutluluk duyacak, bunun için çalışacağım' şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, Gülcan Keser'e sertifikasını takdim etti.   
Türk Hava Kurumu (THK)'nın açmış olduğu Model Uçak kursu eğitimi alan ve eğitimini başarıyla tamamlayan Gülcan Keser, Serbest uçuş rehber Öğretmenlik sertifikasını dün THK Gölcük Şube binasında yapılan programla aldı.

THK Gölcük Şube binasında gerçekleştirilen programda sertifikasını alan Gülcan Keser, Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Makine Bölümü Öğretmeni Gülcan Keser, THK'nın açmış olduğu Serbest uçuş rehber Öğretmenlik sertifikasını alarak, yaşadığı mutluluğu dile getirdi. THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, 'Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Bölümü Öğretmeni Sayın Gülcan Keser hanımefendi kurumumuzun açmış olduğu Model Uçak Kursu, Serbest Uçuş Rehber Öğretmenlik kursunu başarıyla tamamlamış, sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Kendisine kurumumuz adına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki öğrencilerimizi kurumumuza yönlendirerek, çocuklarımızı Genç Kanatlara kazandırmayı istiyorum. Ayrıca gençlerimizi sokaklardaki kötü alışkanlıklardan korumak için kurumumuza yönlendirmenizi Sayın Gülcan hanımdan rica ediyorum' dedi. 
Keser, sertifikasını Cintaş'tan aldı
 Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Bölümü Öğretmeni Gülcan Keser, 'Türk Hava Kurumu ülkemizin en köklü kurumlarından birisi. Ben böylesine önemli bir kurumdan eğitim almaktan çok mutluyum. Bundan sonra görev yaptığım okulumda bulunan öğrencilerimizi Türk Hava Kurumu'na yönlendirmekten büyük mutluluk duyacak, bunun için çalışacağım' şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, Gülcan Keser'e sertifikasını takdim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.