LASTİK İŞ
ismail

THK TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük 27.08.2018 - 18:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

THK TEŞEKKÜR ETTİ

Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, kurumuna destek veren Gölcük İlçe Protokolü’ne, Kurum Genç Kanat Üyelerine ve Gölcük halkına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş,  kurumuna destek veren Gölcük İlçe Protokolü’ne, Kurum Genç Kanat Üyelerine ve Gölcük halkına verdiği destekten ötürü teşekkür etti. ‘Kurumumuz sizlerin desteğiyle daha da ilerleyecektir’ Başkan Cintaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘2018 yılı Kurban Derisi toplama faaliyetimizi yakın ilginiz, özveriniz ve hiç esirgemediğiniz desteğiniz sayesinde gerçekleştirdik. Türk Hava Kurumu’na sahip çıktığınız için  teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımıza, tüm destekleri için Gölcük Belediye Başkanımıza ve  canla başla gece gündüz demeden bize destek veren Gönüllü Şube Genç Kanat üyelerimize, bağışlarını ve desteklerini esirgemeyen Duyarlı Hayırsever halkımıza sonsuz teşekkürler. THK bugünlere sizin desteklerinizle geldi, yine sizlerin desteklerinizle daha ilerilere gidecektir. Selam, Saygı ve Sevgilerimle. Sonsuz Teşekkürler’ dedi.
Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, kurumuna destek veren Gölcük İlçe Protokolü’ne, Kurum Genç Kanat Üyelerine ve Gölcük halkına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Türk Hava Kurumu Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş,  kurumuna destek veren Gölcük İlçe Protokolü’ne, Kurum Genç Kanat Üyelerine ve Gölcük halkına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

‘Kurumumuz sizlerin desteğiyle daha da ilerleyecektir’

Başkan Cintaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘2018 yılı Kurban Derisi toplama faaliyetimizi yakın ilginiz, özveriniz ve hiç esirgemediğiniz desteğiniz sayesinde gerçekleştirdik. Türk Hava Kurumu’na sahip çıktığınız için  teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımıza, tüm destekleri için Gölcük Belediye Başkanımıza ve  canla başla gece gündüz demeden bize destek veren Gönüllü Şube Genç Kanat üyelerimize, bağışlarını ve desteklerini esirgemeyen Duyarlı Hayırsever halkımıza sonsuz teşekkürler.
THK bugünlere sizin desteklerinizle geldi, yine sizlerin desteklerinizle daha ilerilere gidecektir.
Selam, Saygı ve Sevgilerimle. Sonsuz Teşekkürler’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.