LASTİK İŞ
ismail

THK HEDEF BÜYÜTTÜ

Gölcük 22.05.2014 - 21:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

THK HEDEF BÜYÜTTÜ

THK Gölcük Şubesi Yönetimi,aylık olağan toplantısını yaptı

THK Gölcük Şube Başkanı Banu Devrim,Başkan Yardımcısı Muammer Üstüner,Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Bayram ve Bilge Saral,aylık olağan toplantısında yeni hedefler üzerinde görüştü.THK Gölcük Şube Başkanı Banu Devrim,”Yeni kadromuzu oluşturduğumuz şu günlerde mevcut genç kanat sayısını arttırmak üzerine çalışıyoruz.Genç kanatlar sayısını arttırmamız gerekiyor.”dedi. “GENÇ KANATLAR OLMADAN FAALİYETLERİMİZ VERİMSİZ OLUR”  Devrim,”Genç kanatlar bizim gerekli bir parçamız.Faaliyetlerimizin verimsizleşmemesi adına ve havacılıkta genç insanlara yer vermemiz adına genç kanatlar sayısını arttırmamız gerekir.Yeni kadromuzun hizmete girdiğinden bu yana üye sayılarımızda artma meydana geldi. Yönetimimizde yer alan Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’ın yardımı ile kurumumuzu tanıtmak için mahalle muhtarları ile temas halinde olmaya çalışacağız. Lise 1. sınıf öğrencilerine THK’ya teşvik etmek için var gücüyle çalışacağız.”dedi.Devrim,”Kimsesizler için burs imkanı tanıyarak THK bünyesinde çalışmayı sağlayan tüzüğü dikkate alacağız.Bu tüzük onlar için yararlı olacak.Bunun için gururluyum.”dedi. DEVRİM’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ  Geçtiğimiz günlerde THK Gölcük Şube Başkanı seçilen Banu Devrim’in lise arkadaşları olan Fulya Eyisoy ve Sevinç Kılıç ve ressam Ata Ruacan Devrim’i makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun.”dileklerinde bulundu.Kılıç ve Eyisoy, ziyaretinin bir diğer amacının ise THK Gölcük Şubesi’ne üye olarak aileye katılmak olduğunu belirtti.Devrim,geldiklerinden dolayı Eyisoy,Kılıç ve Ruacan’a teşekkür etti.
THK Gölcük Şubesi Yönetimi,aylık olağan toplantısını yaptı

THK Gölcük Şube Başkanı Banu Devrim,Başkan Yardımcısı Muammer Üstüner,Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Bayram ve Bilge Saral,aylık olağan toplantısında yeni hedefler üzerinde görüştü.THK Gölcük Şube Başkanı Banu Devrim,”Yeni kadromuzu oluşturduğumuz şu günlerde mevcut genç kanat sayısını arttırmak üzerine çalışıyoruz.Genç kanatlar sayısını arttırmamız gerekiyor.”dedi.

“GENÇ KANATLAR OLMADAN FAALİYETLERİMİZ VERİMSİZ OLUR”

 Devrim,”Genç kanatlar bizim gerekli bir parçamız.Faaliyetlerimizin verimsizleşmemesi adına ve havacılıkta genç insanlara yer vermemiz adına genç kanatlar sayısını arttırmamız gerekir.Yeni kadromuzun hizmete girdiğinden bu yana üye sayılarımızda artma meydana geldi. Yönetimimizde yer alan Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’ın yardımı ile kurumumuzu tanıtmak için mahalle muhtarları ile temas halinde olmaya çalışacağız. Lise 1. sınıf öğrencilerine THK’ya teşvik etmek için var gücüyle çalışacağız.”dedi.Devrim,”Kimsesizler için burs imkanı tanıyarak THK bünyesinde çalışmayı sağlayan tüzüğü dikkate alacağız.Bu tüzük onlar için yararlı olacak.Bunun için gururluyum.”dedi.

DEVRİM’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

 Geçtiğimiz günlerde THK Gölcük Şube Başkanı seçilen Banu Devrim’in lise arkadaşları olan Fulya Eyisoy ve Sevinç Kılıç ve ressam Ata Ruacan Devrim’i makamında ziyaret ederek “Hayırlı olsun.”dileklerinde bulundu.Kılıç ve Eyisoy, ziyaretinin bir diğer amacının ise THK Gölcük Şubesi’ne üye olarak aileye katılmak olduğunu belirtti.Devrim,geldiklerinden dolayı Eyisoy,Kılıç ve Ruacan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.