THM BAHAR KONSERİ

28.03.2016 - 19:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

THM BAHAR KONSERİ

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında geleneksel hale getirdikleri Bahar Konseriyle adeta seyircileri büyüledi.

Şef Kamil Kudret Dağlı yönetiminde Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu birbirinden güzel 23 türküyü başarıyla seslendirerek, Muhteşem Konserleri ile adeta Gölcüklüleri Türkülerle Türkiye'yi dolaştırdılar.   Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında gerçekleşen Türk Halk Müziği Bahar Konserine, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Davetliler, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda Türkü dostları katıldılar.   Sivas, Denizli, Malatya, Urfa, Ankara, Kerkük, Niğde, Bursa, Adana, Rize, Amasya, Mersin, Erzurum, Burdur, Giresun, Kırşehir yörelerinden oluşan Toplam 23 Türkünün seslendirildiği konserde, Bu türkülerin 9 eserini Solistler, 14 eserini de Koro seslendirdi. Konserde Davetliler ve Vatandaşlar birbirinden güzel türkülere eşlik ederek görülmeye değer bir koro oluşturdular. Konser sonunda Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci kısa bir konuşma yaparak böylesine güzel bir ortamda bizleri Türkülerle Türkiye'yi dolaştıran Şef Kamil Kudret Dağlı yönetimindeki Gölcük Belediyesi Konservatuarı THM Korosuna teşekkür ediyor, emeklerinden dolayı kutluyorum dedi ve günün anısına bir çiçek takdim etti.
Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında geleneksel hale getirdikleri Bahar Konseriyle adeta seyircileri büyüledi.

Şef Kamil Kudret Dağlı yönetiminde Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu birbirinden güzel 23 türküyü başarıyla seslendirerek, Muhteşem Konserleri ile adeta Gölcüklüleri Türkülerle Türkiye'yi dolaştırdılar.

 

Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür yapısında gerçekleşen Türk Halk Müziği Bahar Konserine, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, Davetliler, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda Türkü dostları katıldılar.

 

Sivas, Denizli, Malatya, Urfa, Ankara, Kerkük, Niğde, Bursa, Adana, Rize, Amasya, Mersin, Erzurum, Burdur, Giresun, Kırşehir yörelerinden oluşan Toplam 23 Türkünün seslendirildiği konserde, Bu türkülerin 9 eserini Solistler, 14 eserini de Koro seslendirdi.

Konserde Davetliler ve Vatandaşlar birbirinden güzel türkülere eşlik ederek görülmeye değer bir koro oluşturdular. Konser sonunda Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci kısa bir konuşma yaparak böylesine güzel bir ortamda bizleri Türkülerle Türkiye'yi dolaştıran Şef Kamil Kudret Dağlı yönetimindeki Gölcük Belediyesi Konservatuarı THM Korosuna teşekkür ediyor, emeklerinden dolayı kutluyorum dedi ve günün anısına bir çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.