LASTİK İŞ

THM KOROSU KONSERE HAZIRLANIYOR

08.01.2016 - 10:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

THM KOROSU KONSERE HAZIRLANIYOR

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği, Korosu Şef Kudret Dağlı Yönetiminde provalarına devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Sanat Kahvesi’nde yapılan çalışmada, şef Kudret Dağlı yönetimindeki koronun provalarını tamamlama aşamasına geldiği, önümüzdeki aylarda düzenlenmesi planlanan konser için hazır olduğu belirtildi.Türk Halk Müziği Korosu 2016 yılı konser programları kapsamında prova çalışmalarını, cumartesi günleri 19:00 ile 21:00 saatleri arasında, Sanat kahvesinde gerçekleştiriyor. Açıklamada, Türk Halk Müziğine gönül vermiş bay ve bayanlardan oluşan koroya, gönüllülük esasıyla katılım sağlanıyor. Sesine güvenen herkesi beklediklerini belirttiler. Koro üyelerinin geniş bir repertuvar üzerinde çalışmalarına hem solist hem de koro halinde devam ettiği ifade edildi.
Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği, Korosu Şef Kudret Dağlı Yönetiminde provalarına devam ediyor.

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Sanat Kahvesi’nde yapılan çalışmada, şef Kudret Dağlı yönetimindeki koronun provalarını tamamlama aşamasına geldiği, önümüzdeki aylarda düzenlenmesi planlanan konser için hazır olduğu belirtildi.Türk Halk Müziği Korosu 2016 yılı konser programları kapsamında prova çalışmalarını, cumartesi günleri 19:00 ile 21:00 saatleri arasında, Sanat kahvesinde gerçekleştiriyor.

Açıklamada, Türk Halk Müziğine gönül vermiş bay ve bayanlardan oluşan koroya, gönüllülük esasıyla katılım sağlanıyor. Sesine güvenen herkesi beklediklerini belirttiler.

Koro üyelerinin geniş bir repertuvar üzerinde çalışmalarına hem solist hem de koro halinde devam ettiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.