TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN KOCAELİ’NE GELİYOR

Asayiş 11.03.2019 - 10:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN KOCAELİ’NE GELİYOR

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Bölgesel İstişare Toplantıları kapsamında Kocaeli’ni ziyaret edecek. Pekcan, Kocaeli’nde iş insanları, esnaf ve sanayicilerle bir araya gelecek

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan,  gerek ticareti artırmak gerekse, iş insanlarının taleplerini yerinde dinlemek amacıyla gerçekleştirilen Bölgesel İstişare Toplantıları kapsamında 12 Mart 2019 Salı günü Kocaeli’ni ziyaret edecek. Kocaeli ziyareti kapsamında Pekcan, Derince’de kadın girişimcilerle bir araya gelecek. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) , Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) , Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM),  Kocaeli Sanayi Odası, Ticaret Odası, iş dünyası ve STK temsilcilerinin de katılımıyla Bölgesel İstişare Toplantısı gerçekleştirilecek. Pekcan, Kocaeli ziyaretinde, ticaret erbabı,  sanayici, esnaf ve sanatkar temsilcileri ile buluşacak, ihracat ve ticareti geliştirmenin ve artırmanın yollarını konuşacak. Bakanlığın çalışmaları ve destekler hakkında bilgi verilen Bölgesel İstişare Toplantılarında, sektörlerin sorunları, talepleri de dinlenerek, çözüm önerileri değerlendiriliyor. Ticaret Bakanlığı bürokratları, Bakan Pekcan’ın ziyareti öncesinde Kocaeli’de işadamları ile bir araya geldi.  Fabrika, esnaf ziyaretleri yapan bürokratlar, üretici, ihracatçı ve yatırımcılar ile görüşerek talepleri dinledi. Ticaret Bakanlığı, alanına girmeyen konularda ise talepleri ilgili bakanlıklara iletiyor. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a ziyaretinde, milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar da eşlik edecek.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Bölgesel İstişare Toplantıları kapsamında Kocaeli’ni ziyaret edecek. Pekcan, Kocaeli’nde iş insanları, esnaf ve sanayicilerle bir araya gelecek

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan,  gerek ticareti artırmak gerekse, iş insanlarının taleplerini yerinde dinlemek amacıyla gerçekleştirilen Bölgesel İstişare Toplantıları kapsamında 12 Mart 2019 Salı günü Kocaeli’ni ziyaret edecek. Kocaeli ziyareti kapsamında Pekcan, Derince’de kadın girişimcilerle bir araya gelecek.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) , Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) , Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM),  Kocaeli Sanayi Odası, Ticaret Odası, iş dünyası ve STK temsilcilerinin de katılımıyla Bölgesel İstişare Toplantısı gerçekleştirilecek.

Pekcan, Kocaeli ziyaretinde, ticaret erbabı,  sanayici, esnaf ve sanatkar temsilcileri ile buluşacak, ihracat ve ticareti geliştirmenin ve artırmanın yollarını konuşacak.

Bakanlığın çalışmaları ve destekler hakkında bilgi verilen Bölgesel İstişare Toplantılarında, sektörlerin sorunları, talepleri de dinlenerek, çözüm önerileri değerlendiriliyor.

Ticaret Bakanlığı bürokratları, Bakan Pekcan’ın ziyareti öncesinde Kocaeli’de işadamları ile bir araya geldi.  Fabrika, esnaf ziyaretleri yapan bürokratlar, üretici, ihracatçı ve yatırımcılar ile görüşerek talepleri dinledi. Ticaret Bakanlığı, alanına girmeyen konularda ise talepleri ilgili bakanlıklara iletiyor.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'a ziyaretinde, milletvekilleri ve üst düzey bürokratlar da eşlik edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.