TİYATRO ÇALIŞMALARINA DEVAM

15.12.2017 - 12:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TİYATRO ÇALIŞMALARINA DEVAM

Gölcük Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümü 2017-2018 tiyatro sezonunda 26 öğrenci ile tiyatro eğitimlerine başladı.

Tiyatro eğitmeni İbrahim Ethem Ulutan tarafından, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde verilen tiyatro eğitimlerinde başta sahne sanatları olmak üzere kendini ifade etme, drama, diksiyon ve ses eğitimi, doğaçlama, hayal gücü, imgelem dersleri de veriliyor. Tiyatro eğitmeni İ. Ethem Ulutan; “Tiyatro eğitimi kendini ifade etme becerisini elde etme yoludur. Dolayısıyla çocuklarımız ve gençlerimiz için tiyatro sanatı estetik bir haz duygusundan öte bir eğitim aracı olarak da önemlidir.” ifadesiyle tiyatronun öneminden bahsetmektedir. Tiyatro eğitiminin yanı sıra yıl içerisinde eğitime devam eden öğrencilerle 2 oyun sahnelenecektir. Gölcük Belediyesi Konservatuarı Piyalepaşa Mahallesi Bağdat Cad. 623. Sokak No:9 adresinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde hizmet vermektedir.  
Gölcük Belediye Konservatuarı Tiyatro bölümü 2017-2018 tiyatro sezonunda 26 öğrenci ile tiyatro eğitimlerine başladı.

Tiyatro eğitmeni İbrahim Ethem Ulutan tarafından, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde verilen tiyatro eğitimlerinde başta sahne sanatları olmak üzere kendini ifade etme, drama, diksiyon ve ses eğitimi, doğaçlama, hayal gücü, imgelem dersleri de veriliyor.

Tiyatro eğitmeni İ. Ethem Ulutan; “Tiyatro eğitimi kendini ifade etme becerisini elde etme yoludur. Dolayısıyla çocuklarımız ve gençlerimiz için tiyatro sanatı estetik bir haz duygusundan öte bir eğitim aracı olarak da önemlidir.” ifadesiyle tiyatronun öneminden bahsetmektedir.

Tiyatro eğitiminin yanı sıra yıl içerisinde eğitime devam eden öğrencilerle 2 oyun sahnelenecektir.

Gölcük Belediyesi Konservatuarı Piyalepaşa Mahallesi Bağdat Cad. 623. Sokak No:9 adresinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde hizmet vermektedir.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.